Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Vezi noul clip Dub FX - ”No Rest For The Wicked” - VIDEO

Dub FX a lansat un nou videoclip pentru piesa ”No Rest For The Wicked”. Clipul a fost filmat în India de Shaaze Merchant pe acoperișul unei case. Piesa reprezintă o... Continuare »
Dub FX

Dub FX

Dub FX a lansat un nou videoclip pentru piesa ”No Rest For The Wicked”. Clipul a fost filmat în India de Shaaze Merchant pe acoperișul unei case.

Dub FX

Dub FX (Foto: www.facebook.com)

Piesa reprezintă o colaborare cu CAde și Mahesh Vinayakram. Cântecul este o combinație extrem de interesantă de dubstept cu hip hop și sounduri din muzica tradițională indiană.

Dub FX este beatboxerul care a a ajuns celebru datorită felului său unic de a face muzică. Acesta utilizează doar vocea sa, la care adaugă diferite efecte. Artistul a concertat în România de două ori anul trecut. Prima oară Dub FX a fost prezent la Tuborg Green Fest Peninsula în august și apoi în octombrie a susținut un spectacol la Cluj și unul la București.

Dub FX feat. CAde & Mahesh Vinayakram - ”No Rest For The Wicked” (Clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Wild Beasts, Woodkid, O.Children și The Shoes concertează la Control Day Out 2

Cea de-a doua ediţie Control Day Out va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucureşti. Anul acesta...

Închide