Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Vezi noul clip Dub FX - ”No Rest For The Wicked” - VIDEO

Dub FX a lansat un nou videoclip pentru piesa ”No Rest For The Wicked”. Clipul a fost filmat în India de Shaaze Merchant pe acoperișul unei case. Piesa reprezintă o... Continuare »
Dub FX

Dub FX

Dub FX a lansat un nou videoclip pentru piesa ”No Rest For The Wicked”. Clipul a fost filmat în India de Shaaze Merchant pe acoperișul unei case.

Dub FX

Dub FX (Foto: www.facebook.com)

Piesa reprezintă o colaborare cu CAde și Mahesh Vinayakram. Cântecul este o combinație extrem de interesantă de dubstept cu hip hop și sounduri din muzica tradițională indiană.

Dub FX este beatboxerul care a a ajuns celebru datorită felului său unic de a face muzică. Acesta utilizează doar vocea sa, la care adaugă diferite efecte. Artistul a concertat în România de două ori anul trecut. Prima oară Dub FX a fost prezent la Tuborg Green Fest Peninsula în august și apoi în octombrie a susținut un spectacol la Cluj și unul la București.

Dub FX feat. CAde & Mahesh Vinayakram - ”No Rest For The Wicked” (Clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Wild Beasts, Woodkid, O.Children și The Shoes concertează la Control Day Out 2

Cea de-a doua ediţie Control Day Out va avea loc pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucureşti. Anul acesta...

Închide