Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Tommy Lee încurajează adopția animalelor fără stăpân

Tommy Lee, toboșarul trupei Mötley Crüe, profită de ultimele săptămâni de liniște ce precedă plecarea în turneu alături de trupa din care face parte și de KISS pentru a se bucura... Continuare »
Tommy Lee & Bowie

Tommy Lee & Bowie

Tommy Lee & BowieTommy Lee, toboșarul trupei Mötley Crüe, profită de ultimele săptămâni de liniște ce precedă plecarea în turneu alături de trupa din care face parte și de KISS pentru a se bucura de noul său cățeluș, Bowie.

„Are ochii de o nuanță nebună de gri-verzui. Îl ador pe David Bowie și oricum... i-aș fi spus ori Bowie ori Bam. Până la urmă ne-am hotărât la Bowie doar datorită ochilor lui. Arată ca Bowie, frate!”

Tommy Lee, pentru revista Rolling Stone

Toboșarul împreună cu prietena lui, Sofia, au hotărât să aducă un nou membru în familia lor, un memru păros și cu patru picioare. În loc să meargă la un magazin de animale, au decis împreună să adopte un cățel de la adăpost.

„Am fost la câteva adăposturi pentru animale și am ajuns la East Valley, în Van Nuys și acolo era el, stătea cu trei alți căței. Și am spus - O doamne, trebuie să-i dăm puștiului ăstuia un cămin! Cine ar abandona chestiuța asta? E cel mai drăguț lucru de pe planetă. L-aș omorî pe ăla care l-a lăsat pe străzi! [...]

Adăpostul e înfricosător. E plin de câini frumoși și încurajez oamenii să nu cumpere animale de la pet shop. Sunt crescuți pentru scopuri complet greșite, în mare parte pentru bani. Noi am fost până la urmă la un adăpost și sunt atât de mulțumit că am făcut asta.”

Tommy Lee

Tommy Lee & Bowie

Probabil mulți nu s-ar fi așteptat la asemenea declarații de la un adept al heavy metal-ului, dar orice iubitor de animale poate rezona cu părerile lui Tommy Lee.

Problema câinilor vagabonzi din România este foarte apăsătoare, cândva și artiștii români militau pentru viețile acestora. Din păcate de la „Iubiți și câinii vagabonzi” a lui Mihai Constantinescu, cu excepția hit-ului „Câinele comunitar” al celor de la Taxi, temele melodiilor românești i-au omis pe patrupezii ce patrulează (mai degrabă periculoși decât apărători) străzile urbane.

Pe Tommy Lee îl vom vedea alături de Mötley Crüe pe scena de la OST Fest în acestă vară. Aceeași scenă va fi ocupată, pe rând și de Manowar, Lake of Tears și mulți alții. Biletele sunt deja disponibile.

Citește mai multe despre David BowieMotley Crue
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi noul clip Dub FX - ”No Rest For The Wicked” - VIDEO

Dub FX a lansat un nou videoclip pentru piesa ”No Rest For The Wicked”. Clipul a fost filmat în India...

Închide