Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Timpuri Noi va lansa un nou album - VIDEO

timpuri-noi-deschideti-mintea

Formaţia Timpuri Noi va lansa albumul Deschide-ţi mintea în cadrul unui concert ce va avea loc pe 10 mai în Club A. Începând cu ora 22.00, Dan Iliescu (voce, chitară), Felix Sfura (tobe, backing) şi Sabin Penea (bass, vioară, backing) vor încânta publicul cu un rock puternic, elaborat, inteligent şi acid.

timpuri-noi-deschideti-mintea

Materialul Deschide-ţi mintea conţine piese cu un mesaj social puternic care descriu ironic realităţile care nu ne convin. În ceea ce privește sound-ul, trupa nu a vrut să dezvăluie prea multe, păstrând astfel secretul pentru cei ce vor veni la concert. În deschiderea evenimentului de lansare, pe scena clubului va urca formaţia Blue PULSE.

Din line-up-ul serii nu vor lipsi melodiile celebre precum Perfect, Vecina, Umbrela sau Hitu şi nici invitaţii speciali. Preţul biletelor este de 10 lei şi pot fi achiziţionate de la intrarea în locaţie.

Până acum de pe acest disc formația a lansat prim single-ul Deschide-ți mintea, al cărui clip poate fi urmărit mai jos.

Citește mai multe despre Timpuri Noi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana del Rey - Carmen - VIDEOCLIP

Lana del Rey a lansat videoclipul melodiei Carmen, extrase de pe albumul Born To Die. Clipul, un colaj de secvenţe...

Închide