Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Beach Boys dezvăluie noul single – VEZI VIDEO

Publicat

pe

The Beach Boys
The Beach Boys │ FOTO: www.facebook.com

The Beach Boys se pregătește să lanseze un nou single. Acesta se intitulează ”That's Why God Made The Radio” și este primul extras de pe viitorul album al trupei, ”50th Anniversary Collection” ce va apărea pe 5 iunie.

The Beach Boys

The Beach Boys │ FOTO: www.facebook.com

Grupul a dezvăluit un preview al noului single, ce include și un scurt interviu cu membrii formației. După cum puteți vedea în video-ul de mai jos, Brian Wilson mărturisește că noul material este ceva foarte sentimental pentru el și sărbătorește faptul că se știu de 50 de ani.

De asemenea, Mike Love a declarat că noul album va avea soundul anilor 60.

”Încerc să compun versuri care să se potrivească cu muzica în așa fel încât să nu ai impresia că a fost compusă într-un azil”, a glumit Mike Love.

The Beach Boys 50

The Beach Boys 50 │ FOTO: www.facebook.com

Legat de noul single, membrii trupei explică că este un omagiu adus radioului, care a fost un element extrem de important în viața și cariera lor.

Legendara trupă, care s-a destrămat în 1990, s-a reunite anul acesta pentru a sărbători 50 de ani cu un turneu mondial. Acesta se va defășura în timpul verii și îi include pe membrii fondatori ai trupei, Brian Wilson, Mike Love și Al Jardine.

The Beach Boys – ”That's Why God Made The Radio” - preview

Trending