Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Sorin Dănescu părăsește trupa Vița de Vie

La nici două săptămâni de concertul aniversar susținut la Opera Națională, Sorin Dănescu, clăparul de la Viţa de Vie, a decis să plece din formaţia în care a cântat mai... Continuare »
Sorin Danescu (sursa foto Facebook.com)

Sorin Danescu (sursa foto Facebook.com)La nici două săptămâni de concertul aniversar susținut la Opera Națională, Sorin Dănescu, clăparul de la Viţa de Vie, a decis să plece din formaţia în care a cântat mai mult de 15 ani.

UPDATE 07.04.2012 23:40:
Comunicatul de presă transmis de Vița de Vie confirmă plecarea clăparului Sorin Dănescu din propria lui decizie.

UPDATE 06.04.2012:

Sorin Dănescu a postat astăzi pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

În 1000 de ani nu aș fi crezut că foștii mei colegi de trupă vor șterge commenturile despre plecarea mea de pe pagina de facebook VdV.

În 1000 de ani nu aș fi crezut că foștii mei colegi de trupă o vor suna pe asistent managera mea alături de care am lucrat 2 ani, și pe care au încercat să o dea afară în repetate rânduri, ba, la un moment dat, aproape au reușit (va amintiți anunțurile de angajare din Ianuarie ?). De aceasta dată cu rugamintea de a rămâne să lucreze la formație, pentru că în 2 ani a invațat destul de multe și au nevoie de ea.

Și asta în ciuda faptului că ea își exprimase poziția foarte clar : "Sorin, dacă tu îți deschizi instalație de bungee jumping în Herăstrău, eu vin acolo și tai bilete!"

Rușine, Dinu Patriciu, și mulțumesc, Simina, pentru 2 lucruri care nu mai înseamnă nimic în VdV - Loialitate și Prietenie!

Vestea a venit printr-un post pe pagina sa de Facebook:

"Începând de sâmbătă, 7 aprilie, toate legăturile dintre mine şi grupul Viţa de Vie vor înceta. Vă mulţumesc şi vă rog să susţineţi Viţa de Vie în continuare, aşa cum aţi făcut-o şi până acum."

Până în acest moment reprezentanţii Viţa de Vie nu au făcut niciun fel de comentariu.

Viţa de Vie va concerta în formula obișnuită în Club Goblin din Constanța pe data de 6 aprilie. Vă vom ține la curent pe măsură ce mai multe informații vor deveni publice.

Pe 20 martie, Viţa de Vie a susţinut pe scena Operei Naţionale din București un concert unplugged ce a sărbătorit 15 ani de activitate muzicală. Galeria foto şi recenzia evenimentului.

Citește mai multe despre Vita de Vie
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bow Wow Wow revine!

Bow Wow Wow revine cu turneu anul acesta după 30 de ani de pauză, a anunțat impresarul trupei Malcom McLaren....

Închide