Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Slash: ”Axl Rose mă urăște”

Slash, ex-Guns N’ Roses, a vorbit despre relația sa cu Axl Rose și a mărturisit că este convins că Rose îi poartă pică. Într-un interviu pentru Rolling Stone, chitaristul a... Continuare »
Slash

Slash, ex-Guns N’ Roses, a vorbit despre relația sa cu Axl Rose și a mărturisit că este convins că Rose îi poartă pică.

Slash

Slash (Foto: www.facebook.com)

Într-un interviu pentru Rolling Stone, chitaristul a declarat că i-ar plăcea la nebunie să cânte la Rock And Roll Hall Of Fame cu foștii membrii Guns N’ Roses, dar este sigur că acest lucru nu se va întâmpla.

Înițial, clăparul Dizzy Reed a precizat pentru Billboard că toți membrii originali ai trupei vor fi prezenți la ceremonia ce va avea loc pe 14 aprilie și că este posibil ca aceștia să se reunească pentru a concerta la eveniment.

”Este un subiect de care m-am săturat să vorbesc. Toată lumea mă întreabă ce se va întâmpla, dar ei știu la fel de multe detalii ca și mine. Simt că este obligatoriu să fiu prezent și mi-ar plăcea la nebunie să cânt, dar acest lucru pur și simplu nu se va întâmpla dintr-un oarecare motiv.”, a explicat Slash.

Legat de relația sa cu Axl Rose, chitaristul a mărturisit că nu există nici un fel de comunicare între ei.

”Mă urăște. Din foarte multe motive, nici eu nu știu de ce. Vorbesc cu Duff McKagan (fostul basist Guns N’ Roses) și cu Steven Adler (fostul baterist Guns N’ Roses). Între mine și Axl nu există nici un fel de comunicare.”

Slash - Apocalyptic Love

Slash - Apocalyptic Love (Foto: www.facebook.com)

Slash se pregătește să lanseze cel de-al doilea album solo, ”Apocalyptic Love” pe 21 mai

În ceea ce privește formula actuală Guns N’ Roses, bucureștenii o vor putea vedea din nou în această vară la festivalul Rock the City – DETALII.

Guns N' Roses

Guns N' Roses (Foto: www.facebook.com)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ricky Wilson (Kaiser Chiefs) a refuzat să fie judecător la The Voice

Solistul de la Kaiser Chiefs, Ricky Wilson a dezvăluit că a refuzat să fie membru al juriului în emisiunea TV...

Închide