Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sarmalele Reci lansează albumul ”Haos.ro” în Hard Rock Cafe

Publicat

pe

Sarmalele Reci
Sarmalele Reci

Sarmalele Reci revin pe farfuria cu specialități satiro-tradiționale cu un nou album. Zoli și compania vor cânta în Hard Rock Cafe pe 18 mai pentru oficializarea discului „Haos.ro”.

Sarmalele Reci

Trupa Sarmalele Reci

Haos.ro” păstrează tipologia Sarmalelor Reci, conținând zece cântece pe versurile lui Florin Dumitrescu. Sarmalele Reci a ales să producă albumul împreună cu Gazeta Sporturilor. Discul va fie disponibil pe piață începând cu 9 mai, împreună cu Gazeta Sporturilor.

Zoltan Andraș, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath și Vlady Săteanu vor sărbători lansarea printr-un concert în Hard Rock Cafe într-o zi de vineri, pe 18 mai. Până la data respectivă atât amatorii de muzici satirice, cât și cei de sport vor avea deja o părere formată despre noile melodii. Cum și în 2012 avem programate campanii electorale, nu ne-ar mira să descoperim o nouă struțo-cămilă în acest „Haos.ro”.

„Haos.ro” e o stare de spirit, din păcate e starea României de azi. Așa cum s-au definit de la început – „mai puțin comode… mai puțin conformiste… cam deranjante… deci reci”, spun Sarmalele Reci.

Sarmalele Reci continuă să deranjeze, expunându-și punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci când abordează cu dezinvoltură chestiuni care privesc societatea actuală, cu note lirice, atunci când subiectul abordat se referă la trăiri intime.

Comentează

Trending