Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

S-au pus în vânzare bilete fără loc la concertul Pasărea Colibri

Pasărea Colibri va concerta pe 26 aprilie în Hard Rock Cafe. Deoarece biletele cu loc sunt sold out, organizatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete fără loc.... Continuare »
Concert-Pasarea-Colibri-la-Hard-Rock-Cafe-26-aprilie

Concert-Pasarea-Colibri-la-Hard-Rock-Cafe-26-apriliePasărea Colibri va concerta pe 26 aprilie în Hard Rock Cafe. Deoarece biletele cu loc sunt sold out, organizatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete fără loc.

“Răspunzând cererii publicului am decis să suplimentăm oferta cu o nouă categorie de bilete: începând de astăzi punem în vânzare un număr limitat de bilete fără loc, la preţul de 50 lei.”

Pasărea Colibri va concerta în formula Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & band și va încânta publicul cu melodii celebre precum “Ploaia care va veni”, “Vinovaţii fără vină”, “Miruna”, “Mielu”, “Eşarfă în dar” sau “Andrii Popa”.

La sfârșitul anului trecut formația a susținut la Sala Palatului din București un concert în cadrul căruia a sărbătorit cei 19 ani de carieră în muzică.

Vezi cum a fost la concertul aniversar Pasărea Colibri de la Sala Palatului.

Biletele fără loc, la preţul de 50 de lei, sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor și online pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Citește mai multe despre Mircea BaniciuMircea VintilăPasărea Colibri
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers lansează un EP de coveruri - VEZI VIDEO

UPDATE: Red Hot Chili Peppers a lansat pe 1 mai 2012 noul EP ”Rock & Roll Hall of Fame Covers”. Acesta este...

Închide