Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Rob Zombie va înregistra un nou album

Rob Zombie are în agendă anul acesta două proiecte mari, încheirea filmărilor la The Lords Of Salem, al cărui regizor este şi înregistrarea unui nou album. Dacă despre filme îi... Continuare »
rob zombie

rob zombieRob Zombie are în agendă anul acesta două proiecte mari, încheirea filmărilor la The Lords Of Salem, al cărui regizor este şi înregistrarea unui nou album. Dacă despre filme îi lăsăm pe alţii să scrie, despre partea muzicală aflăm de pe site-ul oficial că în iunie Rob Zombie va intra în studio pentru înregistrarea unui nou material discografic.

Discul va apărea la doi ani distanță de Hellbilly Deluxe 2, lansat în 2010.

Vorbind despre noua apariţie, artistul a afirmat:

"A trecut foarte mult timp de când nu a mai scris muzică nouă, însă acum aavem o grămadă de piese. Va fi cu siguranţă cel mai bun material pe care l-am lansat până în acest moment."

Până acum nu au apărut informaţii despre o dată oficială de lansare a noului album. În prezent Rob Zombie se pregăteşte de seria de concerte pe care le va susţine alături de Megadeth în turneul ce va debuta pe 11 mai în Statele Unite.

Rob Zombie - Feel so numb

Citește mai multe despre Rob Zombie
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey în colaborare cu Tyler, The Creator!?

Lana Del Rey și Tyler, The Creator de la Odd Futures și-au arătat public interesul de a lucra unul cu...

Închide