Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Apare o nouă revistă de benzi desenate KISS

Editura IDW va publica la începutul lunii iunie o revistă de benzi desenate cu KISS. Se pare că noua serie de reviste prezintă povestea unui super erou care se întâlnește cu... Continuare »
KISS - Comic Book

KISS - Comic Book

Editura IDW va publica la începutul lunii iunie o revistă de benzi desenate cu KISS. Se pare că noua serie de reviste prezintă povestea unui super erou care se întâlnește cu personajele ce întruchipează membrii formației KISS.

KISS

KISS (Foto: www.facebook.com)

Trupa a avut numeroase apariții în benzi desenate, prima fiind într-o ediție realizată de Marvel Comics.

Chris Ryall, editorul șef de la IDW a mărturisit că este extrem de bucuros de colaborarea cu KISS, pentru că și-a dorit acest lucru de mulți ani, dar până acum grupul avea un contract semnat cu Platinum. În plus, Ryall a declarat pentru CBR News că trupa KISS este prima formației pe care a ascultat-o vreodată și a copilărit cu muzica ei. Astfel, noua serie de benzi desenate KISS are o mare valoare sentimentală pentru redactorul șef de la IDW.

KISS - Comic Book

KISS - Comic Book (Foto: www.kissonline.com)

Prima ediție se va intitula ”Dressed to Kill” și are la bază albumul cu același nume, lansat de KISS în 1975. De fapt, toate edițiile acestei serii de benzi desenate au la bază albumele clasice ale formației.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane a lansat clipul ”Silence By The Night” - VIDEO

Keane a lansat videoclipul noului single, ”Silenced By The Night”, pe care îl puteți vedea mai jos. Single-ul va apărea...

Închide