Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Apare o nouă revistă de benzi desenate KISS

Editura IDW va publica la începutul lunii iunie o revistă de benzi desenate cu KISS. Se pare că noua serie de reviste prezintă povestea unui super erou care se întâlnește cu... Continuare »
KISS - Comic Book

KISS - Comic Book

Editura IDW va publica la începutul lunii iunie o revistă de benzi desenate cu KISS. Se pare că noua serie de reviste prezintă povestea unui super erou care se întâlnește cu personajele ce întruchipează membrii formației KISS.

KISS

KISS (Foto: www.facebook.com)

Trupa a avut numeroase apariții în benzi desenate, prima fiind într-o ediție realizată de Marvel Comics.

Chris Ryall, editorul șef de la IDW a mărturisit că este extrem de bucuros de colaborarea cu KISS, pentru că și-a dorit acest lucru de mulți ani, dar până acum grupul avea un contract semnat cu Platinum. În plus, Ryall a declarat pentru CBR News că trupa KISS este prima formației pe care a ascultat-o vreodată și a copilărit cu muzica ei. Astfel, noua serie de benzi desenate KISS are o mare valoare sentimentală pentru redactorul șef de la IDW.

KISS - Comic Book

KISS - Comic Book (Foto: www.kissonline.com)

Prima ediție se va intitula ”Dressed to Kill” și are la bază albumul cu același nume, lansat de KISS în 1975. De fapt, toate edițiile acestei serii de benzi desenate au la bază albumele clasice ale formației.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane a lansat clipul ”Silence By The Night” - VIDEO

Keane a lansat videoclipul noului single, ”Silenced By The Night”, pe care îl puteți vedea mai jos. Single-ul va apărea...

Închide