Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Plan B – ”ill Manors” - VIDEOCLIP

Publicat

pe

Plan B - ill Manors
Plan B - ill Manors │ FOTO: www.facebook.com

Plan B a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul ”ill Manors”, apărut la sfârșitul lunii martie.

Plan B

Plan B │ FOTO: www.facebook.com

Piesa face referire la bătăile de stradă și revoltele care au existat în ultima perioadă în Marea Britanie. Artistul a explicat pe site-ul său mesajul pe care vrea să-l transmită prin ”ill Manors”.  Astfel, Plan B susține că acele evenimente nu au fost tratate cu importanța cuvenită și că societatea trebuie să își asume partea de responsabilitate.

”De ce sunt atât de mulți tineri care simt că nu au viitor sau cărora nu le pasă dacă au cazier?

Eu cred că una dintre cauze este existența unei discriminări față de ”underclass”. Acești tineri sunt ridiculizați de presă și nu primesc aceeași educație ca ceilalți tineri pentru că vorbesc și se îmbracă într-un anume fel...dar ei nu sunt atât de proști precum îi crede lumea. Ei sunt conștienți de sentimentele de respingere ale societate și asta îi determină să se simtă înstrăinați. Știu pentru că și eu m-am simțit la fel. Acestor tineri nu le pasă de societate pentru că societatea s-a exprimat foarte clar că nu-i pasă de ei.”

Plan B - ill Manors

Plan B - ill Manors │ FOTO: www.facebook.com

Single-ul mai include un remix realizat de Funtcase, unul realizat de Prodigy și o versiune a capella.

”ill Manors” este piesa ce dă numele primului film regizat de Plan B. Pelicula are premiera în luna mai și îi prezintă pe Riz Ahmed, Natalia Press și Dannielle Brent. De asemenea, în mai va fi lansat un album cu soundtrack-ul filmului.

Plan B - ill Manors (Clip oficial)

Trending