Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Offspring a lansat noul single Days Go By - AUDIO

Offspring a lansat noul single "Days Go By" în Los Angeles la show-ul Kevin and Bean de pe KROQ.

Publicat

pe

Offspring - Coperta Days Go By
Offspring - Coperta Days Go By

Offspring a lansat noul single "Days Go By" în Los Angeles la show-ul Kevin and Bean de pe KROQ. Melodia poate fi ascultată mai jos, dar și în cadrul unei foto-galerii interactive via Instagram pe site-ul oficial Offspring.com.

Offspring - Coperta Days Go By

Offspring - Coperta Days Go By

"Days Go By" va da și numele următorului album de studio Offspring. Discul va fi lansat în America pe 26 iunie și este produs de Bob Rock. Lista melodiilor de pe albumul "Days Go By" este următoarea:

  1.   The Future Is Now
  2.   Secrets From The Underground
  3.   Days Go By
  4.   Turning Into You
  5.   Hurting As One
  6.   Cruising California (Bumpin' In My Trunk)
  7.   All I Have Left Is You
  8.   OC Guns
  9.   Dirty Magic
  10.   I Wanna Secret Family (With You)
  11.   Dividing By Zero
  12.   Slim Pickens Does The Right Thing And Rides The Bomb To Hell

Trupa va aniversa 20 de ani de la debutul lor cu "Ignition" la casa de discuri Epitaph pe 3 mai în Alex's Bar din Long Beach. Chiar dacă v-ați îmbarca acum pentru California, trupa a anunțat că nu mai sunt bilete de vânzare. Offspring își va continua turneul din acest an, urmând să vină și în Europa, mai întâi la Madrid pe 25 mai 2012.

Single-ul poate fi cumpărat online de pe Offspring.com, Itunes și Amazon doar de către rezidenții din următoarele țări pentru început - Australia (AU), Austria (AT), Canada (CA), Finlanda (FI), Germania (DE), Indonezia (ID), Irlanda (IE), Italia (IT), Olanda (NL), Noua Zeelandă (NZ), Puerto Rico (PR), Singapore (SG), Africa de Sud (ZA), Coreea de Sud (KR), Spania (ES), Suedia (SE), Marea Britanie (GB) și Statele Unite (US).

Trending