Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Noul album Nicki Minaj este Nr. 1

Cel de-al doilea material lansat de Nicki Minaj, Pink Friday: Roman Reloaded a debutat pe locul întâi în topul oficial al celor mai vândute albumelor din Marea Britanie. Este pentru... Continuare »
Nicki Minaj - Pink Friday

Nicki Minaj - Pink Friday

Cel de-al doilea material lansat de Nicki Minaj, Pink Friday: Roman Reloaded a debutat pe locul întâi în topul oficial al celor mai vândute albumelor din Marea Britanie. Este pentru prima dată când artista ajunge numărul 1 într-un clasament din Marea Britanie.

Nicki Minaj - Pink Friday

Potrivit Official Charts Company, pe ce-a de-a 2-a poziție se clasează Labrinth cu ”Electronic Earth”, iar LP-ul lui Adele, ”21” se menține pe locul 3.  Acesta este urmată în clasament de Moshi Monstres cu ”Music Rox” pe 4 și de Emeli Sande cu ”Our Version Of Events” pe 5.

Poziția cu numărul 6 este ocupată de materialul lui David Guetta, ”Nothing But The Beat”. Noul album al Madonnei, ”MDNA” rămâne deocamdată pe 7 și este urmat pe 8 de ”Who You Are” a lui Jessie J. Pe locurile 9 și 10 se află Lostprophets cu ”Weapons” și Ed Sheeran cu ”+”.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Erlandson: ”Au murit oameni din cauza greșelilor mele”

Fostul chitarist de la Hole, Eric Erlandson a vorbit despre lansarea cărții sale de poezie și proză, ”Letters To Kurt”,...

Închide