Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la Summer Well 2012: Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour și alții

Publicat

pe

Festivalul Summer Well 2012
Festivalul Summer Well 2012

Festivalul Summer Well 2012 și-a adăugat pe afiș noi confirmări. Astfel, trupele Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour, Glasvegas și The Big Pink vor urca pe scena de pe Domeniul Stirbey din Buftea în perioada 11-12 august. Formațiile se alătură celor de la Citizens! și Zulu Winter, confirmați săptămâna trecută.

Festivalul Summer Well 2012

Anul trecut la Summer Well au concertat trupe precum Noisettes, Interpol, Plan B, The Wombats, The Raveonettes, sau Mystery Jets.

Vezi cum a fost la Summer Well 2011:

Wolf Gang este o trupă britanică de rock alternativ, cu accente simfonice, formată din Max McElligott (voce), Lasse Petersen (tobe) şi Gavin Slater (chitară). Până acum trupa a lansat un album de studio, Suego Faults, foarte bine primit de fani şi de presa de specialitate. Anul acesta formaţia a anunţat că va pleca alături de Coldplay în turneul de promovare a albumului Mylo Xyloto şi, evident, conform site-ului oficial vor poposi şi în faţa publicului român pe 11 august.

The Asteroids Galaxy Tour are la activ două albume, nenumărate hit-uri și o reclamă care i-a făcut celebri în toată lumea. Trupa îi aliniază pe Mette Lindberg (voce) și Lars Iversen (producător, bass), alături de alți trei instrumentiști – Miloud Carl Sabri (trompetă, clape), Mikkel Doerig (chitară, clape), Rasmus Valldorf (tobe). După ce veți asculta mai multe melodii, veți ajunge la concluzia că esența trupei e vocea lui Mette Lindberg, copilăroasă, amuzantă, carismatică. The Asteroids Galaxy Tour va urca pe scenă pe 11 august.

Despre Glasvegas, celebra publicație NME titra pe copertă "Best New Band in Britain". De atunci, lucrurile au evoluat, a scos două albume, a cântat pe scenele festivalurilor importante şi între timp a devenit una dintre cele mai bune trupe din lume. Anul acesta pe 12 august formația va încinge atmosfera la Summer Well.

La debut, The Big Pink a câştigat premiul pentru "cea mai bună formaţie nouă" şi apoi "cel mai bun cântec", Dominos, la NME Awards. De atunci au trecut mai mult de 2 ani dar The Big Pink este acum o trupă mai interesantă ca niciodată. Noul lor album, "Future This" a apărut anul acesta şi se va auzi live pe scena de la Buftea pe 12 august.

La fel ca anul trecut la Summer Well 2012 se vor comercializa doar abonamente valabile în ambele zile de festival.

Abonamentele la Summer Well 2012

  • 99 lei – în perioada 12-21 aprilie – exclusiv din magazinele Orange
  • TBA – după această dată – vor fi disponibile şi online

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivalul Summer Well 2012
Festivaluri sâmbătă, 11 august 2012

Summer Well 2012

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending