Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Narcotango revine la București în 2012

Publicat

pe

Narcotango Razvan Mazilu
Narcotango Razvan Mazilu

Narcotango  Razvan MaziluTrupa Narcotango revine la Bucureşti pentru un spectacol ce va ţine în priză pentru 2 ore pasionaţii români de tango electronic. Evenimentul va avea loc pe 15 mai la Sala Palatului şi va fi însoțit de o coregrafie marca Răzvan Mazilu.

Spectacolul propune un concept inspirat din strălucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans într-un spectacol plin de emoție și povești pasionale pe ritmurile Narcotango.

Povestea Narcotango a debutat în anul 2000, când Carlos Libedinsky, directorul şcolii de muzică Tademus, a experimentat tangoul, gen muzical ce i-a influențat radical cariera muzicală. Intensitatea atmosferei de milonga, noile forme de expresie pe care dansatorii le căutau prin dans şi noua generaţie de pe scena Buenos Airesului i-au trezit acestuia dorința de a restabili o legătură între tangoul tradiţional şi cel actual. Trupa a primit două nominalizări la premiile Latin Grammy în 2009 și una în 2010, odată cu lansarea albumului “Limanueva”. Carlos Libedinsky (bandoneón), Mariano Castro (clape), Marcelo Toth (chitară), Fernando del Castillo (tobe) și Juan Pablo Maicas (bas) au lansat până acum cinci albume de studio.

Răzvan Mazilu este unul dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi români, care și-a început traseul profesional de la o vârstă fragedă, devenind încă din anii liceului solist al Companiei de Dans Contemporan “Contemp”, mai întâi la Opera Națională Română, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1993 este stăpânul propriului destin artistic, devenind free-lancer și își continuă cariera în dublă ipostază: de interpret și creator.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în rețeaua de magazine Flanco, Adevărul, Palatul Național al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro şi billet.ro.

 

Trending