Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Mystery va concerta la OST Fest 2012

Mystery va concerta la OST FEST 2012 alături de trupe ca Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Overkill, Manowar, Europe sau Lake Of Tears. Formaţia a luat naştere în 2010 în Australia... Continuare »
Ost Fest 2012

Ost Fest 2012Mystery va concerta la OST FEST 2012 alături de trupe ca Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Overkill, Manowar, Europe sau Lake Of Tears.

Formaţia a luat naştere în 2010 în Australia şi are în componenţă patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani. Formaţia impresionează prin profesionalism şi talent, reuşind de fiecare dată să îşi farmece publicul atât cu piesele proprii cât şi cu cover-uri după cele mai cunoscute piese de heavy metal.

Trupa Mystery şi-a anunţat participarea la OST Fest 2012 prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial. Cei patru vor urca pe scena de la Romexpo pe 16 iunie 2012, recitalul din Capitală urmând să dea startul turneului lor mondial.

Pentru ediţia din acest an, organizatorii au pus la dispoziţia publicului un spaţiu special amenajat pentru campare. - Mai multe detalii.

Detalii complete despre preţul biletelor şi programul OST Fest 2012.

Știre via iConcert.

Citește mai multe despre MegadethMotley CrueMotörhead
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lily Allen revine în muzică?

Lily Allen revine din pauza muzicală și lucrează la un nou album. Potrivit Daily Star, artista compune pentru viitorul material în...

Închide