Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Moonlight Breakfast - Hello (videoclip)

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei Hello, a cărei producție este semnată de Les Ateliers Nomad. Povestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de... Continuare »
moonlight-breakfast

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei Hello, a cărei producție este semnată de Les Ateliers Nomad.

moonlight-breakfastPovestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de la Mamaia. Primele melodii care au apărut în topuri au fost “Still” și “Shout”, ultima reușind să intre direct pe primul loc în TopShow Radio Guerrilla.

Trupa este formată din Bazooka (producător) tobe & clarinet, Printzu – bass & chitară electrică, Adiță – chitară, keys & sampler și Christie – voce. Soundul abordat îl definesc drept electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk, „retroelectro”.
În primăvara acestui an, Moonlight Breakfast va debuta discografic cu albumul Shout, anunţ făcut în timpul sesiunilor de la Guerrilive cu Bogdan Şerban.

Moonlight Breakfast - Hello

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Descarcă gratuit noul EP Red Hot Chili Peppers

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate...

Închide