Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Moonlight Breakfast - Hello (videoclip)

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei Hello, a cărei producție este semnată de Les Ateliers Nomad. Povestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de... Continuare »
moonlight-breakfast

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei Hello, a cărei producție este semnată de Les Ateliers Nomad.

moonlight-breakfastPovestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de la Mamaia. Primele melodii care au apărut în topuri au fost “Still” și “Shout”, ultima reușind să intre direct pe primul loc în TopShow Radio Guerrilla.

Trupa este formată din Bazooka (producător) tobe & clarinet, Printzu – bass & chitară electrică, Adiță – chitară, keys & sampler și Christie – voce. Soundul abordat îl definesc drept electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk, „retroelectro”.
În primăvara acestui an, Moonlight Breakfast va debuta discografic cu albumul Shout, anunţ făcut în timpul sesiunilor de la Guerrilive cu Bogdan Şerban.

Moonlight Breakfast - Hello

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Descarcă gratuit noul EP Red Hot Chili Peppers

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate...

Închide