Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Moonlight Breakfast - Hello (videoclip)

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei Hello, a cărei producție este semnată de Les Ateliers Nomad. Povestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de... Continuare »
moonlight-breakfast

Moonlight Breakfast a lansat videoclipul piesei Hello, a cărei producție este semnată de Les Ateliers Nomad.

moonlight-breakfastPovestea Moonlight Breakfast a început în 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai de la Mamaia. Primele melodii care au apărut în topuri au fost “Still” și “Shout”, ultima reușind să intre direct pe primul loc în TopShow Radio Guerrilla.

Trupa este formată din Bazooka (producător) tobe & clarinet, Printzu – bass & chitară electrică, Adiță – chitară, keys & sampler și Christie – voce. Soundul abordat îl definesc drept electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk, „retroelectro”.
În primăvara acestui an, Moonlight Breakfast va debuta discografic cu albumul Shout, anunţ făcut în timpul sesiunilor de la Guerrilive cu Bogdan Şerban.

Moonlight Breakfast - Hello

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Descarcă gratuit noul EP Red Hot Chili Peppers

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate...

Închide