Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Manowar - Expendable, piesă nouă (preview)

Publicat

pe

Manowar
Manowar

Manowar va concerta la Bucureşti în cadrul OST Fest 2012, ocazie cu care trupa va lansa un nou album. Până acum de pe acest material formația a pus la dispoziția fanilor două preview-uri, ultimul, cel pentru piesa Expendable, putând fi urmărit mai jos.

Manowar

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la OST Fest 2012!

Basistul Joey DeMaio a caracterizat albumul ca “agresivitate şi putere brută. Sunetul va sfida moartea, va fi asemenea marşului unui dinozaur.”

Piesa este inspirată de proiectul cinematografic “The Expendables” (Eroi de sacrificiu) şi deja a ajuns şi la urechile actorului american Silvester Stallone, în timpul vizitei pe care Manowar a făcut-o pe platourile de filmare ale producţiei “Expendables 2”.

Manowar se va întoarce în România pe 16 iunie, în calitate de headliner în ziua a doua de OST Fest 2012. Acest eveniment se va individualiza prin faptul că va reprezenta premiera mondială a noului album. Set-list-ul va cuprinde de la imnuri bine cunoscute, unele dintre ele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a cărui lansare se împlinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la OST Fest 2012!

Trending