Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Lily Allen revine în muzică?

Lily Allen revine din pauza muzicală și lucrează la un nou album. Potrivit Daily Star, artista compune pentru viitorul material în studiourile RAK din Londra și este posibil ca acesta să... Continuare »
Lily Allen

Lily Allen

Lily Allen revine din pauza muzicală și lucrează la un nou album. Potrivit Daily Star, artista compune pentru viitorul material în studiourile RAK din Londra și este posibil ca acesta să fie lansat anul viitor.

Lily Allen

Lily Allen (Foto: www.facebook.com)

Allen anunțat în 2010 că se retrage din lumea muzicii pop și a susținut că vrea să stea departe de industria muzicală.

Însă, sursele citate de Daily Star declară:

Lily se tot duce în studio unde încearcă diferite sound-uri și compune piese noi. Nu se află într-un stadiu în care poate începe înregistrările, dar este posibil să lanseze materialul anul viitor.”

De asemenea, sursele susțin că Lily Allen a fost foarte sinceră când a spus că nu vrea să mai înregistreze din nou, dar pasiunea pentru muzică este prea mare. Acestea au mai precizat că Allen s-a schimbat foarte mult de la ultimul album și are o nouă perspectivă. Se pare că artista vrea un sound mai matur și vorbește în piesele sale despre familia sa.

Lily Allen a lansat ultimul disc, It’s Not Me, It’s You în 2009. În noiembrie anul trecut artista a născut primul său copil, o fată pe care a botezat-o Ethel Mary. Recent, Allen a început să conducă un magazin de modă din Londra, numit Lucy In Disguise.

Lily Allen - It's Not Me, It's You

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Nicki Minaj este Nr. 1

Cel de-al doilea material lansat de Nicki Minaj, Pink Friday: Roman Reloaded a debutat pe locul întâi în topul oficial...

Închide