Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Lily Allen revine în muzică?

Lily Allen revine din pauza muzicală și lucrează la un nou album. Potrivit Daily Star, artista compune pentru viitorul material în studiourile RAK din Londra și este posibil ca acesta să... Continuare »
Lily Allen

Lily Allen

Urmărește-ne pe

Lily Allen revine din pauza muzicală și lucrează la un nou album. Potrivit Daily Star, artista compune pentru viitorul material în studiourile RAK din Londra și este posibil ca acesta să fie lansat anul viitor.

Lily Allen

Lily Allen (Foto: www.facebook.com)

Allen anunțat în 2010 că se retrage din lumea muzicii pop și a susținut că vrea să stea departe de industria muzicală.

Însă, sursele citate de Daily Star declară:

Lily se tot duce în studio unde încearcă diferite sound-uri și compune piese noi. Nu se află într-un stadiu în care poate începe înregistrările, dar este posibil să lanseze materialul anul viitor.”

De asemenea, sursele susțin că Lily Allen a fost foarte sinceră când a spus că nu vrea să mai înregistreze din nou, dar pasiunea pentru muzică este prea mare. Acestea au mai precizat că Allen s-a schimbat foarte mult de la ultimul album și are o nouă perspectivă. Se pare că artista vrea un sound mai matur și vorbește în piesele sale despre familia sa.

Lily Allen a lansat ultimul disc, It’s Not Me, It’s You în 2009. În noiembrie anul trecut artista a născut primul său copil, o fată pe care a botezat-o Ethel Mary. Recent, Allen a început să conducă un magazin de modă din Londra, numit Lucy In Disguise.

Lily Allen - It's Not Me, It's You

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Nicki Minaj este Nr. 1

Cel de-al doilea material lansat de Nicki Minaj, Pink Friday: Roman Reloaded a debutat pe locul întâi în topul oficial...

Închide