Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Lady Gaga va concerta la București

Este oficial, Lady Gaga va concerta în premieră în România pe 16 august 2012 pe Arena Naţională din Bucureşti. Conform Ziarului Ring, surse din rândul organizatorilor au confirmat spectacolul pe... Continuare »
Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Este oficial, Lady Gaga va concerta în premieră în România pe 16 august 2012 pe Arena Naţională din Bucureşti. Conform Ziarului Ring, surse din rândul organizatorilor au confirmat spectacolul pe care artista americană îl va susţine cu ocazia inaugurării Arenei Naţionale.

Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Deşi zvonurile au apărut în urmă cu câteva săptămâni, astăzi a devenit oficial. Excentrica artistă va concerta în capitală în cadrul turneului ce promovează cel mai recent album al său, Born This Way lansat anul trecut. Biletele la acest eveniment vor fi puse în vânzare în curând, iar preţurile vor fi cuprinse între 130 şi 495 de lei.

Vezi cele mai interesante prestații live ale lui Lady Gaga.

Arena Națională va găzdui pe 31 august concertul trupei Red Hot Chili Peppers.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Public spectaculos la concertul Foo Fighters din Brazilia - vezi VIDEO

Trupa Foo Fighters a fost cap de afiş pe 7 aprilie la Festivalul Lollapalooza din Brazilia. Concertul incendiar susţinut de...

Închide