Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Jay - Z are o piesă nouă - AUDIO

Jay-Z a postat pe internet o piesă compusă pentru fiica sa nou-născută, Blue Ivy Carter. Piesa, pe care o puteți asculta mai jos, se numește ”Glory” feat BIC (Blue Ivy... Continuare »
Jay-Z

Jay-Z a postat pe internet o piesă compusă pentru fiica sa nou-născută, Blue Ivy Carter.

Jay-Z

Piesa, pe care o puteți asculta mai jos, se numește ”Glory” feat BIC (Blue Ivy Carte) și începe cu bătăile inimii copilului, iar final se poate auzi plansetul micuței. Prin această melodie Jay-Z descrie experiența de a deveni tată:

”Am cel mai uimitor sentiment / Cuvintele nu pot descrie sentimentul / Baby, voi picta cerul albastru / Cea mai mare realizare ești tu!”.

Jay-Z & Beyonce pregnantRapper-ul Jay-Z și soția sa Beyonce au devenit părinți, sâmbătă (07 ianuarie). Cântăreața a născut prin cezariană, la spitalul Lennox Hill din New York. - VEZI DETALII

Numele fetiței, Blue (albastru), a ridicat câteva semne de întrebare, dar în rândul celebrităților, numele mai ciudate sunt ceva obișnuit. (VEZI Top 10 cele mai ciudate nume date de vedetele rock copiilor lor)

În plus, numele Blue a mai fost folosit și de alți artiști, iar mai jos aveți câteva exemple:

Blue Angel – Fiica lui The Edge, chitaristul de la U2

Ella Blue – Fiica lui John Travolta și Kelly Preston

Bear Blu – Fiul lui Alicia Silverstone

Elijah Blue – Fiul lui Cher cu fostul soț, Gregg Allman

Jay-Z - Glory feat. BIC

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chickenfoot are un nou clip - VIDEO

Chickenfoot a lansat un nou single, intitulat ”Different Devil”, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta este extras de...

Închide