Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Înainte de concert, cu Mihai Mărgineanu - VIDEO INTERVIU

Publicat

pe

Mihai Margineanu în Club B52
Mihai Margineanu în Club B52

Mihai Mărgineanu pregătește lansarea noului album ”Zarița” printr-un concert la Sala Palatului pe 24 aprilie. Am stat de vorbă cu Mărgineanu chiar înainte de a urca pe scena clubului B52 în seara de 12 aprilie. Ceea ce s-a dorit a fi o repetiție cu public pentru spectacolul de pe 24 aprilie a prilejuit înregistrarea unui scurt video interviu InfoMusic.

Legat de titlul noului album, Mărgineanu ne-a dezvăluit că este numele unei "domnișoare", dar mai multe detalii despre temele abordate pe și disc și soundul noilor piese vom afla în cadrul concertului de lansare.

Mihai Margineanu în Club B52

Mihai Margineanu în Club B52

În plus, la Sala Palatului vor fi prezenți și o serie de invitați speciali. Artistul ne-a precizat că o parte dintre aceștia au colaborat și pe album. Mărgineanu ne-a mărturisit că nu vrea să dezvăluie numele lor întrucât i s-a mai întâmplat să anunțe invitați la concertele sale, iar aceștia să nu mai apară la spectacol.

De curând, Mihai Mărgineanu a început o colaborare cu ProTV la noul serial, Las Fierbinți. El compune coloana sonoră și chiar interpretează un rol în serial. Artistul ne-a declarat că este extrem de încântat de această colaborare, considerând-o o producție foarte bună, cu umor de calitate. În graba probelor de sunet, Mărgineanu ne-a mai împărtășit părerea lui despre teatrul românesc și ce stare de spirit a avut la primul său concert în fața unui public numeros.

Trending