Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Giulia - Vorbe Goale (videoclip)

Giulia a lansat videoclipul piesei Vorbe Goale, single-ul ce marchează întoarcerea sa la cariera solo. Giulia a filmat însărcinată în luna a noua şi a optat pentru un look cât... Continuare »
Giulia a lansat clipul piesei Vorbe Goale

Giulia a lansat videoclipul piesei Vorbe Goale, single-ul ce marchează întoarcerea sa la cariera solo. Giulia a filmat însărcinată în luna a noua şi a optat pentru un look cât se poate de natural. Regia materialului îi aparține lui Gabriel Huiban, iar filmările au avut loc pe parcursul a două zile în studioul Gala Records.

Giulia a lansat clipul piesei Vorbe Goale
Vorbind despre melodie, Giulia a declarat:

"Piesa mi-a plăcut din primul moment şi cred că mi se potriveşte perfect! Ne-am dorit foarte tare să atragem atenţia şi mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte şi aşa s-a născut versiunea lentă. Cred că avem nevoie de versuri în limba română şi avem nevoie de muzică care să ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii să se regăsească în piesele mele şi să le rămână la suflet!"

Single-ul Vorbe Goale a apărut pe piață la sfârşitul lui 2011 şi a fost foarte bine primit atât în ţară cât şi în străinătate, fapt ce a determinat-o pe artistă să se gândească şi la o variantă în limba engleză. În prezent, Cântăreața pregăteşte un concert unplugged, special pentru fanii de pe Facebook.

Citește mai multe despre Giulia
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taraf de Haidouks, Vrelo și Lemon Bocket Orkestra, live la International Romani Art Festival

Taraf de Haidouks (România), Vrelo (Serbia) și Lemon Bocket Orkestra (Canada) sunt cele mai noi confirmări din line-up-ul International Romani...

Închide