Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Gheorghe Zamfir prezintă spectacolul Rapsodia Primăverii la Sala Palatului

Publicat

pe

Gheorghe_Zamfir_live la Sala Palatului
Gheorghe_Zamfir_live la Sala Palatului

Gheorghe_Zamfir_live la Sala PalatuluiGheorghe Zamfir va susține pe 29 mai la Sala Palatului din Bucureşti spectacolul “Rapsodia Primăverii”. După evenimentul din Capitală artistul va pleca într-un turneu naţional ce va trece prin oraşe ca  Slobozia, Călăraşi, Iaşi, Bacău şi Piatra Neamţ.

Deşi, iniţial la eveniment trebuia să participe şi cântăreţul italian Franco Midiri, programul a fost înlocuit cu un tip de concert ce îi va permite lui Gheorghe Zamfir să poarte fanii printr-un repertoriu variat ce va include melodii precum “Ciobănaşul singuratic”, “Ciocârlia”, ”Cântec de suflet”, “Doina de jale”, “El condor pasa”, “My heart will go on”, “Memory” sau “Einsamer Hirte”.

Supranumit “Regele Naiului”, Gheorghe Zamfir este deţinătorul a 120 de discuri de aur şi platină, are peste 200 de discuri înregistrate şi vânzări record de peste 120 de milioane de unităţi. Este singurul artist european care a câştigat două discuri de aur în Statele Unite şi singurul artist român care a fost premiat cu un disc de aur în Ungaria.

Biletele la acest eveniment pot fi achiziţionate din magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, din reţeaua Eventim şi online de pe www.vreaubilet.ro şi www.eventim.ro la următoarele preţuri:

  • Cat 1 - 150 lei
  • Cat 2 - 120 lei
  • Cat 3 - 90 lei
  • Cat 4 - 70 lei
  • Cat 5 - 50 lei
Comentează

Trending