Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Eric Erlandson: ”Au murit oameni din cauza greșelilor mele”

Publicat

pe

Eric Erlandson
Eric Erlandson │ FOTO: www.facebook.com

Fostul chitarist de la Hole, Eric Erlandson a vorbit despre lansarea cărții sale de poezie și proză, ”Letters To Kurt”, în care prezintă trecutul său muzical, abuzul de droguri și moartea lui Kurt Cobain, solistul de la Nirvana.

Eric Erlandson

Eric Erlandson │ FOTO: www.facebook.com

În timpul discuției despre noul volum, artistul a povestit un incident tragic din viața lui, moartea fostei sale iubite, Kristen Pfaff, basista din Hole, cauzată de o supradoză în 1994.

”Recunosc, am făcut multe greșeli stupide cu unii oameni, iar unii dintre aceștia sunt morți din cauza greșelilor mele stupide. Chiar asta vreau să spun. Și vreau să folosesc asta, ca alți oameni să nu facă aceleași greșeli pe care eu le-am făcut. Devin emoțional când vorbesc despre asta. Cu toții am pierdut persoane dragi.”

Erlandson a fost ultima persoană care a văzut-o în viață pe Pfaff. Aceasta a murit la două luni după suicidul lui Kurt Cobain.

”Când te joci cu drogurile ai o dorință destul de clară de sinucidere.”, a mai precizat Erlandson, pentru Rolling Stone.

Letters To Kurt

În cartea sa, artistul vorbește și despre relația intimă pe care a avut-o cu Courtney Love, soția lui Kurt Cobain.

Potrivit New York Daily News, Love a insistat ca publicația să nu includă detalii despre relația dintre ei.

”Îi doresc numai bine. Eric a fost mai mult decât Dave Grohl și Krist Novoselic. A făcut parte din familie. Spre doar că nu a scris că am avut o relație. Am făcut sex, da, dar nu am avut o relație”.

Dacă nu s-ar fi sinucis în 1994, la vârsta de 27 de ani, Kurt Cobain ar fi împlinit anul acesta în februarie 45 de ani. Cartea ”Letters To Kurt” a fost lansată săptămâna trecută, după comemorarea decesului lui Cobain, pe 5 aprilie.

”Cred că lui Kurt i-ar fi plăcut cartea. Avea un umor negru desăvârșit”, a mai mărturisit Erlandson.

Kurt Cobain

Kurt Cobain

Comentează

Trending