Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Duran Duran și alte confirmări la EXIT Festival

Publicat

pe

Duran Duran EXIT Festival
Duran Duran EXIT Festival

Participarea mai multor artiști la EXIT Festiva a fost confirmată și line-up-ul încă nu este complet!

În primul rând, legendele pop Duran Duran vor da startul primei nopți ale festivalului. Pe scena principală vor urca membrii fondatori ai trupei - Jon Taylor,  Roger Taylor, Nick Rhodes și Simon Le Bon. Ei vor interpreta piese de pe cel mai recent album al lor - All I Need is Now - care a fost foarte bine primit de critici. Hit-urile precedente precum Girls On Film, Rio, Planet Earth, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone și Ordinary World nu vor lipsi din concert.

„Noi, toți cei de la EXIT, suntem atât de entuziasmați încât am rămas fără cuvinte în legătură cu faptul că Duran Duran va concerta la festivalul din acest an. Atâtea hit-uri memorabile de ascultat live, împreună cu materialele lor noi de pe recentul album vor face ca ediția 2012 să fie una din cele definitorii pentru EXIT.”

Bojan Boskovic, manager general EXIT

Duran Duran EXIT Festival

Duran Duran EXIT Festival

Little Dragon vor urca pe scena Fusion sâmbătă, pe 15 iulie pentru a ne încânta cu al lor electro pop suedez. Little Dragon au lansat până acum trei albume, cel mai recent fiind Ritual Union (2011). Revosta Rolling Stone a descris acest material discografic spunând că „atinge un punct sensibil între soul-ul futurist de pe albumul lor de debut și synth pop-ul de pe albumul din 2009 - Machine Dreams”.

Scena HappyNoviSad va găzdui LonePariah, Teengirl Fantasy Live and The ChainTeengirl Fantasy au cunoscut succesul în numai trei ani cu single-ul de pe albumul 7AM, numit Cheaters. El a fost declarat Single-ul anului de revista Fact.  Lone cunoscut și drept Matt Cutlera lansat patru albume și 5 EP-uri în numai trei ani, cel mai semnificativ material fiind Lemurian, lansat în 2008. Pariah îl aduce pe producătorul de dubstep Arthur Cayzer care a lansat single-ul Detroit Falls, precum și EP-ul Safehouses alături de R&S Records. El este renumit pentru mixurile realizate împreună cu The xx și Erykah Badu. Lista este finalizată cu The Chain, producătorii Dan Foat și Nathan Boddy.

Exit Festival

Veștile bune nu se termină aici. Elektrana Stage îi va găzdui pe australienii Sneaky Sound System care înseamnă chitaristul și producătorul Black Angus și vocalistul Connie Mitchell. Cele mai recente hit-uri ale lor, From Here To AnywhereBig, Really Want To See You Again and We Love sunt încă renumite în Oz. Per parcursul carierei lor, formația a colaborat cu vedete internaționale precum DJ Tiesto, Azari&III, KiNK și mulți alții.

Oferta de bilete 4+1 gratis menționată într-un articol anterior este încă valabilă! Grăbiți-vă să vă achiziționați biletele până de Paște pentru a profita de ea.

Trending