Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dragoș Chircu deschide concertul lui David Bisbal la București

Publicat

pe

David Bisbal revine la București pe 22 aprilie pentru a susține un concert la Sala Palatului. În dschiderea acestui eveniment va concerta Dragoș Chircu, idolul muzicii latino-pop.

Împreună cu formația sa de instrumentiști, Dragoș Chircu va impresiona publicul prin acordruile sale latino și baladele romantice.

Ambii artiști care vor evolua pe scena Sălii Palatului în această primăvară au debutat prin concursuri televizate, pe care amandoi le-au terminat pe locul al doilea. După zece ani, având peste 5 milioane de discuri vândute, 500 de concerte susținute în întreaga lume și mai mult de 50 de premii internaționale printre care mai multe Discuri de Platina și de Aur, un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino, David Bisbal a ajuns un idol al muzicii latino-pop.

Dragos Chircu

Dragos Chircu

 

„Pe David l-am descoperit în 2005, cand căutam pe net artiști care să-mi fie mentori în definirea mea ca artist. Destinul mi-a zâmbit în 2008, când am avut șansa să-l cunosc personal, cu ocazia primului său concert din România. Mi-am zis atunci, în gand: <Într-o zi, am să cânt cu tine pe aceeași scenă!>, dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Și iată, ziua aceea a venit. Îi datorez modelarea mea ca artist, deși el nu știe asta.”

Dragoș Chircu

 

Artistul român a pregătit și o surpriză: un duet cu un invitat special.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Carrefour, Oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro sau online pe www.vandbilete.rowww.bilete.rowww.blt.rowww.eventim.rowww.ticketpoint.ro,
www.biletoo.ro.

În functie de categorie, pretul unui bilet este de:

  • 400 de lei la Categoria SUPER VIP
  •  350 de lei la Categoria VIP
  •  250 de lei la Categoria  I
  • 150 de lei la Categoria a II-a
  • 100 de lei la Categoria a III-a

Biletele la categoria SUPER VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro

Comentează

Trending