Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Descarcă gratuit noul EP Red Hot Chili Peppers

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate live. Pe disc sunt incluse melodiile mai vechi Give It... Continuare »
Red-Hot-Chilli-Peppers-

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate live.

Red-Hot-Chilli-Peppers-

Pe disc sunt incluse melodiile mai vechi Give It Away, If You Have To Ask, Dani California şi mai recentele Look Around şi Monarchy Of Roses, înregistrate în timpul concertelor din Marea Britanie desfășurate în cadrul turneului de promovare a albumului I’m With You de anul trecut.

În prezent formaţia americană şi-a reluat turneul în Statele Unite după o amânare de câteva luni datorită operației suferite la picior de Anthony Kiedis, solistul trupei.

Pe 31 august 2012, cei de la Red Hot Chili Peppers vor concerta în premieră în România pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tracklist-ul 2011 Live EP:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kills are clip nou - VIDEO

Noul videoclip al trupei The Kills, ”The Last Goodbye” a fost regizat de actrița Samantha Morton, iar mai jos puteți...

Închide