Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Descarcă gratuit noul EP Red Hot Chili Peppers

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate live. Pe disc sunt incluse melodiile mai vechi Give It... Continuare »
Red-Hot-Chilli-Peppers-

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers pot descărca gratuit de pe site-ul oficial redhotchillipeppers.com un EP ce cuprinde 5 piese interpretate live.

Red-Hot-Chilli-Peppers-

Pe disc sunt incluse melodiile mai vechi Give It Away, If You Have To Ask, Dani California şi mai recentele Look Around şi Monarchy Of Roses, înregistrate în timpul concertelor din Marea Britanie desfășurate în cadrul turneului de promovare a albumului I’m With You de anul trecut.

În prezent formaţia americană şi-a reluat turneul în Statele Unite după o amânare de câteva luni datorită operației suferite la picior de Anthony Kiedis, solistul trupei.

Pe 31 august 2012, cei de la Red Hot Chili Peppers vor concerta în premieră în România pe Arena Naţională din Bucureşti.

Tracklist-ul 2011 Live EP:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kills are clip nou - VIDEO

Noul videoclip al trupei The Kills, ”The Last Goodbye” a fost regizat de actrița Samantha Morton, iar mai jos puteți...

Închide