Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Deftones va începe înregistrările la un nou album

Publicat

pe

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)
Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)Deftones a anunțat că pe data de 9 iulie va intra din în studio pentru înregistrarea unui nou album. Discul, cel de-al șaptelea din cariera trupei va urma după Diamon Eyes lansat în 2010.

Chino Moreno, solistul formaţiei a oferit câteva detalii despre linia noului disc:

"Ştiu că toată lumea spune acest lucru, însă cred că acesta va fi cel mai bun album care l-am înregistrat vreodată."

Într-un interviu pentru La Tercera, Moreno a descris noul produs ca fiind un "pas înainte" cu un sound "futurist". Moreno a continuat adăugând că dacă ar fi să aleagă un material din discografia Deftones cu care seamănă noul disc, ar alege White Pony (2000), deoarece:

"Piesele sunt foarte diferite, nici foarte grele nici foarte uşoare, însă foarte dinamice şi împărţite în multe direcţii."

Deoarece basistul Chi Cheng este în continuare în comă după accidentul grav suferit în toamna anului 2008, trupa va apela din nou la basul lui Sergio Vega. Despre starea actuală a lui Cheng, liderul trupei a declarat:

"Fiecare zi este diferită şi el se luptă în continuare. Face progrese mici, dar încă nu vorbeşte sau comunică. Câteodată poate îndeplini instrucţiuni ușoare ca ridicarea unui picior sau strângerea unei mâini, dar nimeni nu ne poate spune când se va trezi. Încă avem speranță că își va reveni."

În prezent nu se cunosc detalii despre numele sau data de lansare a noului material.

Deftones a concertat în august 2011 și în România - Galeria de fotografii și recenzia concertului Deftones la București.

Comentează

Trending