Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Deftones va începe înregistrările la un nou album

Deftones a anunțat că pe data de 9 iulie va intra din în studio pentru înregistrarea unui nou album. Discul, cel de-al șaptelea din cariera trupei va urma după Diamon... Continuare »
Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)Deftones a anunțat că pe data de 9 iulie va intra din în studio pentru înregistrarea unui nou album. Discul, cel de-al șaptelea din cariera trupei va urma după Diamon Eyes lansat în 2010.

Chino Moreno, solistul formaţiei a oferit câteva detalii despre linia noului disc:

"Ştiu că toată lumea spune acest lucru, însă cred că acesta va fi cel mai bun album care l-am înregistrat vreodată."

Într-un interviu pentru La Tercera, Moreno a descris noul produs ca fiind un "pas înainte" cu un sound "futurist". Moreno a continuat adăugând că dacă ar fi să aleagă un material din discografia Deftones cu care seamănă noul disc, ar alege White Pony (2000), deoarece:

"Piesele sunt foarte diferite, nici foarte grele nici foarte uşoare, însă foarte dinamice şi împărţite în multe direcţii."

Deoarece basistul Chi Cheng este în continuare în comă după accidentul grav suferit în toamna anului 2008, trupa va apela din nou la basul lui Sergio Vega. Despre starea actuală a lui Cheng, liderul trupei a declarat:

"Fiecare zi este diferită şi el se luptă în continuare. Face progrese mici, dar încă nu vorbeşte sau comunică. Câteodată poate îndeplini instrucţiuni ușoare ca ridicarea unui picior sau strângerea unei mâini, dar nimeni nu ne poate spune când se va trezi. Încă avem speranță că își va reveni."

În prezent nu se cunosc detalii despre numele sau data de lansare a noului material.

Deftones a concertat în august 2011 și în România - Galeria de fotografii și recenzia concertului Deftones la București.

Citește mai multe despre Chino MorenoDeftones
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Brown ia decizii drastice

Anul acesta doar veți auzi muzica lui Chris Brown și îl veți vedea numai în concerte, deoarece artistul a declarat...

Închide