Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Deftones va începe înregistrările la un nou album

Deftones a anunțat că pe data de 9 iulie va intra din în studio pentru înregistrarea unui nou album. Discul, cel de-al șaptelea din cariera trupei va urma după Diamon... Continuare »
Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)

Urmărește-ne pe

Concert Deftones, 13 august 2011, Bucuresti (credit foto:Alexandra Necula)Deftones a anunțat că pe data de 9 iulie va intra din în studio pentru înregistrarea unui nou album. Discul, cel de-al șaptelea din cariera trupei va urma după Diamon Eyes lansat în 2010.

Chino Moreno, solistul formaţiei a oferit câteva detalii despre linia noului disc:

"Ştiu că toată lumea spune acest lucru, însă cred că acesta va fi cel mai bun album care l-am înregistrat vreodată."

Într-un interviu pentru La Tercera, Moreno a descris noul produs ca fiind un "pas înainte" cu un sound "futurist". Moreno a continuat adăugând că dacă ar fi să aleagă un material din discografia Deftones cu care seamănă noul disc, ar alege White Pony (2000), deoarece:

"Piesele sunt foarte diferite, nici foarte grele nici foarte uşoare, însă foarte dinamice şi împărţite în multe direcţii."

Deoarece basistul Chi Cheng este în continuare în comă după accidentul grav suferit în toamna anului 2008, trupa va apela din nou la basul lui Sergio Vega. Despre starea actuală a lui Cheng, liderul trupei a declarat:

"Fiecare zi este diferită şi el se luptă în continuare. Face progrese mici, dar încă nu vorbeşte sau comunică. Câteodată poate îndeplini instrucţiuni ușoare ca ridicarea unui picior sau strângerea unei mâini, dar nimeni nu ne poate spune când se va trezi. Încă avem speranță că își va reveni."

În prezent nu se cunosc detalii despre numele sau data de lansare a noului material.

Deftones a concertat în august 2011 și în România - Galeria de fotografii și recenzia concertului Deftones la București.

Citește mai multe despre Chino MorenoDeftones
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Brown ia decizii drastice

Anul acesta doar veți auzi muzica lui Chris Brown și îl veți vedea numai în concerte, deoarece artistul a declarat...

Închide