Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Def Leppard anunță un nou single în vară și suprize pentru Rock Of Age Tour- VIDEO

Publicat

pe

Def Leppard
Def Leppard │ FOTO: www.facebook.com

Def Leppard se pregătește să plece într-un nou turneu, intitulat ”Rock Of Ages Tour”. Acesta va debuta pe 20 iunie, în Utah.

Def Leppard

Def Leppard │ FOTO: www.facebook.com

Phil Collen a dezvăluit că trupa va fi prezentă la premiera filmului ”Rock Of Age”, în care joacă Tom Cruise. Aceasta va avea loc pe 15 iunie în Los Angeles.

În cadrul unui interviu pentru KRSP, Collen a mai declarat că abia așteaptă să concerteze în Utah întrucât publicul este extraordinar. În plus, artistul a vorbit și despre schimbările pe care le-au făcut pentru acest nou turneu.

”Ne-am schimbat complet. Poison va cânta în deschidere. Am mai fost cu ei în turneu și sunt minunați. Am făcut schimbări în partea de producție și am modificat piesele.”

Collen a dezvăluit că au adăugat la setlist multe piese noi și cântece mai vechi pe care nu le-au făcut publice niciodată. Artistul a mărturisit că turneul va fi înregistrat deoarece se gândesc să realizeze un nou material live cât de curând care va include înregistrări și din concerte mai vechi.

Man Raze

Man Raze │ FOTO: www.facebook.com

Collen a mai anunțat că în vară vor lansa un nou single. Acesta se intitulează ”It’s All About Believin” și  este extras de pe DVD-ul Live ”Mirrorball”, care a apărut anul trecut.

Recent, un alt proiect muzical al artistului, Man Raze a lansat un single-ul ”Take On The World”, al cărui clip în puteți vedea mai jos. Piesa este o combinație de rock/dance și apare ca soudtrack la filmul ”The Showdown: I, Super Bike II”, ce a avut premiera în februarie.

”Înregistrez constant cu Man Raze. Am compus și niște piese pentru Def Leppard de curând. Ideea este să ne punem de acord asupra lor și să începem să înregistrăm.”, a mai precizat Collen.

Man Raze - ”Take On The World” (Clip oficial)

Comentează

Trending