Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

David Bisbal, energie latino la București - VEZI FOTO

Publicat

pe

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)
David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

Aflat pentru a doua oară în România, David Bisbal a susţinut ieri seară (22 aprilie) la Sala Palatului un concert plin de pasiune şi energie latino pentru un public potrivit. Artistul a ajuns sâmbătă după-amiază pe aeroportul Henry Coandă fiind întâmpinat de fanii nerăbdători să-l revadă. Declaraţiile pe care le-a oferit  David le găsiţi aici.

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

Vezi galeria de fotografii de la concertul lui David Bisbal

La câteva minute trecute peste 20:00 pe scenă a apărut gazda show-ului, Mihai Morar. Omul de radio a spus câteva glume şi l-a prezentat pe cel care a deschis concertul, Dragoş Chircu. Despre Dragoş se ştia că este un mare admirator al lui Bisbal, întâlnindu-l chiar la primul concert susţinut în România. "Îngeraşul", cum era numit la Vocea României, a introdus sala într-o atmoferă romantică prin cover-urile interpretate: Killer - Seal, The most beautiful girl in the world - Prince şi piesa lui preferată, după cum a declarat, Unchained Melody - Righteous Brothers.

Dragos Chircu in deschiderea concertului lui David Bisbal

Dragos Chircu in deschiderea concertului lui David Bisbal

Înainte de a intra pe scenă mult-aşteptatul artist latino, publicul majoritar feminin s-a ridicat de pe scaun, a început să-i strige numele şi să aplaude frenetic. În sală erau grupuri cu afişe mari cu David Bisbal, cu declaraţii fel de fel, fete cu tricouri cu chipul lui Bisbal sau grup de bărbaţi purtând perucă pentru a semăna cu artist. La ora 21:00 fix, după verificările de riguare, David Bisbal a intrat pe scenă alături de instrumentiştii săi profesionişti. Nimeni nu stătea jos. Fanele atrase de spiritul latino al muzicianului se înghesuiau în faţa scenei pentru a-l vedea, a-l filma, a-i oferi cadouri sau flori.

David Bisbal la Bucuresti (2012)

David Bisbal la Bucuresti (2012)

Elegant prezentat, în cămasă albă şi pantaloni negrii, cu ai săi cârlionţi aurii şi zâmbet fermecător, David a cucerit sala instant. Mai mult, artistul a debordat de energie aproape pe tot parcursul recitalului. A alergat de la un colţ al scenei la altul atrenând publicul la dans, a sărit şi a dansat spre deliciul publicului feminin. În afară de piesele cu ritm latino alert au alternat baladele cu iz mexican şi versuri sensibile despre dragoste.

Un moment special a avut loc spre sfârşitul concertului când în faţa scenei a apărut o mireasă furată. David, impresionat de prezenţă a adus prinţesa, cum a numit-o alături de el şi a interpretat o piesă emoţionantă special pentru ea: Mi princesa.

David Bisbal la Bucuresti (2012) alaturi de o mireasa "furata"

David Bisbal la Bucuresti (2012) alaturi de o mireasa "furata"

Playlistul concertului a numărat piese precum: ”Buleria”, ”Corazon Latino”, „Ave Maria”, ”Sin Mirar Atras”. Show-ul s-a încheiat într-o notă optimistă, cu piesa Waving flag şi cu David ţinând la piept strâns steagul României şi cel al Almeriei (regiunea din Spania în care s-a născut).

Artistul a mărturisit ca va reveni în ţară pentru a treia oară simţindu-se atât de aproape de publicul român. Vezi galeria de fotografii de la concertul lui David Bisbal.

Trending