Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

David Bisbal a ajuns în România - VEZI VIDEO

David Bisbal la sosirea pe aeroportul Henry Coandă (2012)

David Bisbal la sosirea pe aeroportul Henry Coandă (2012)

David Bisbal a ajuns în această după-amiază la București. Zeci de fani l-au așteptat la aeroportul Henry Coandă cu puțin timp înainte de ora 18. Artistul spaniol s-a bucurat de o primire călduroasă, a dat câteva autografe și a îmbrățișat câțiva fani. Bisbal va susține mâine, 22 aprilie, un spectacol anunțat plin de vitalitate la Sala Palatului. UPDATE: Citește recenzia noastră despre concert.

Cântărețul este extrem de încântat de vizita în România și le-a mulțumit atât fanilor, cât și presei pentru susținerea oferită.  Acesta a fost prezent seara în Plaza Romania, unde a susținut o sesiune de autografe chiar înaintea derbiului Barcelona – Real Madrid.

David Bisbal la sosirea pe aeroportul Henry Coandă (2012)

David Bisbal la sosirea pe aeroportul Henry Coandă (2012)

David Bisbal se află pentru a doua oară în România, iar de această dată este hotărât să viziteze Bucureștiul, în special Casa Poporului și câteva restaurante. Locațiile i-au fost recomandate de un prieten care i-a trimis o serie de fotografii.

Bisbal a declarat la conferința de pe aeroport că spectacolul de la București face parte din noul său proiect, un concert acustic.El a mărturisit că este emoționat deoarece va fi concertul cu numărul 90. Bisbal a mai declarat că din repertoriu nu vor lipsi cele mai cunoscute hit-uri ale sale - ”Buleria”, ”Corazon Latino” și ”Sin Mirar Atras”.

David Bisbal, conferință de presă pe aeroportul Henry Coandă (2012)

David Bisbal, conferință de presă pe aeroportul Henry Coandă (2012)

În deschidere va urca pe scenă Dragoș Chircu, care a impresionat publicul în cadrul competiției ”Vocea României”. Tânărul artist este un mare admirator al lui Bisbal pe care a avut ocazia să-l cunoască în 2008, când acesta a venit pentru prima dată în România. În plus, Dragoș Chircu a pregătit pentru eveniment un duet cu un invitat surpriză.

UPDATE: Vezi fotografii de la concertul lui David Bisbal de la București

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
InfoMusic 1AN+PARTY - LIVE TEXT

23:36 - Electric Fence incanta publicul din Club Control. Petrecerea InfoMusic este in toi, starea de spirit ridicata in sus pe...

Închide