Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dave Grohl anunță o nouă colaborare

Publicat

pe

Grohl, Dave
Grohl, Dave

Solistul de la Foo Fighters, Dave Grohl a colaborat cu formația Ratt.

Astfel, Grohl a înregistrat o nouă piesă cu Stephen Pearcy și Warren DeMartini de la Ratt, o trupă de metal celebră în anii 80. Se pare că melodia a fost realizată pentru un nou proiect al lui Grohl, intitulat ”TBA”, relatează site-ul Noise Creep.

Ratt

Recent, Foo Fighters a confirmat planificarea, în decursul acestui an, a unor sesiuni de înregistrări pentru un nou album. Ultimul material discografic al formației este ”Wasting Light”, care a fost lansat în aprilie, anul trecut.

Grohl Dave (Foo Fighters)Deși nu a trecut mult timp de la apariția discului, Dave Grohl a declarat pe blog-ul oficial al grupului că are numeroase idei și lucrează la noi piese.

”Încă nu am terminat. Mai sunt numeroase concerte de susținut, numeroase piese de compus, numeroase albume de înregistrat în anii ce vin. Vreau să spun că dacă mi-ar fi spus cineva în urmă cu 17 ani că în 2012 vom compune pentru cel de-al optulea disc...pai..”, scrie Grohl pe blog.

Foo Fighters este nominalizată la șase categorii, inclusiv la Albumul Anului cu ”Wasting Light”, la Premiile Grammy. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, pe data de 12 februarie.

Trending