Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Damon Albarn vorbește despre Blur și Gorillaz

Publicat

pe

Damon Albarn
Damon Albarn │ FOTO: www.facebook.com

La începutul lunii, Damon Albarn a declarat într-un interviu pentru The Guardian că este puțin probabil să mai înregistreze materiale noi cu Gorillaz și că spectacolul cu Blur din această vară va fi mai mult ca sigur ultimul concert al trupei.

Damon Albarn

Damon Albarn │ FOTO: www.facebook.com

Însă, acum, într-un interviu pentru Metro artistul explică că a fost înțeles greșit și că nici unul dintre proiecte nu este încheiat. Legat de concertul lui Blur din Hyde Park, Albarn a explicat că pur și simplu vor să pună la punct un spectacol foarte bun, dar nu s-a pus problema că ar fi ultimul concert Blur. Artistul a precizat, că într-adevăr nu știu în ce se va întâmpla în viitor cu Blur, dar cu siguranță nu este sfârșitul proiectului.

”Iubesc să cânt cu Blur. Am unele dintre cele mai frumoase sentimente. Pe de altă parte, nu vreau să stau prea mult și să ajung să fiu penibil. Nu mai este același lucru când sari pe scenă la 44 de ani, dar îmi place la nebunie.”

gorillaz

În ceea ce privește Gorillaz, Albarn a menționat că în momentul în care a dat interviul pentru The Guardian, existau niște neînțelegeri între el și partenerul său în proiect, Jamie Hewlett. Din această cauză, a spus că nu știe când va mai fi un nou material Gorillaz.

”Când Jamie Hewlett și cu mine ne vom rezolva diferențele de opinii vom realiza cu siguranța un nou album. Am trecut prin atâtea lucruri împreună încât sigur totul se va rezolva. Se mai întâmplă astfel de lucruri între prieteni. Oamenii se mai ceartă și apoi se împacă.”

Trending