Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul Paul Young a fost amânat

Publicat

pe

paul young la bucuresti pe 20 mai 2012
paul young la bucuresti pe 20 mai 2012

paul young la bucuresti pe 20 mai 2012Concertul pe care Paul Young ar fi trebuit să-l susțină pe 20 mai la Sala Palatului din București, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Motivele acestei amânări nu se cunosc, iar reprogramarea concertului va avea loc cel mai probabil undeva în toamnă sau iarnă.

Paul Young şi-a început cariera în muzică imediat după absolvirea studiilor, ca basist în diferite formaţii. Visul său însă era acela de a deveni solist al unei trupe, fapt împlinit odată cu intrarea în trupa Kat Kool & The Kool Kats. Câţiva ani mai târziu au urmat Streetband şi Q-Tips.

În anul 1982 artistul optează pentru cariera solo şi debutează discografic cu albumul ”No Parlez” (1983), un real succes premiat cu discuri de aur şi platină. Acest material a oferit fanilor piese precum “Love of the Common People” sau “Wherever I Lay My Hat (That’s My Home)” ce au ocupat timp îndelungat primele poziţii în topurile muzicale. Cel mai mare succes al britanicului este melodia “Every Time You Go Away“, extrasă de pe albumul The Secret Of Association.

Trending