Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul aniversar Iris de 35 de ani în Piața Constituției

Publicat

pe

Conferinta de presa IRIS - aniversare 35 de ani
Conferinta de presa IRIS - aniversare 35 de ani

Iris 35 de aniÎn această vară, pe 22 iunie, Iris va sărbători implinirea a 35 de ani de la primul concert susținut pe scena Sălii Polivalente printr-o cântare de zile mari la Arena Națională Piața Constituției.

Concertul

Evenimentul va începe la ora 20:30 și nu va dura mai puțin de 3 ore. Nu vom vedea concerte în deschidere, dar invitați speciali vor fi Felicia Filip și Puya.

Membrii trupei au declarat că repetă intens, câte 5 ore în fiecare zi pentru concertul ce nu se va lăsa cu nimic mai prejos față de cele ale trupelor de renume internațional.

Scena va fi pe măsura calibrului acestui eveniment, așa cum ne anunța și Nelu Dumitrescu în interviul oferit de Iris pentru InfoMusic în luna decembrie a anului tercut. Ea va măsura 60 de metri în lățime și iar până la 16 metri înălțime va fi plasat un ecran de proiecţie.

Concertul va fi filmat cu 18 camere, iar materialul video produs va fi pus la dispoziția fanilor în format Full HD.

Concert Iris la Jukebox Venue pe 24 februarie 2012

Concert Iris la Jukebox Venue pe 24 februarie 2012

Noul single alături de Puya & lansarea albumului

Single-ul de promovare al aniversării de 35 de ani va fi un featuring între Iris și Puya și poartă numele „O lume doar a lor”. Acesta va fi lansat cel mai probabil săptămâna viitoare și va beneficia de un videoclip cel mai târziu la începutul lui mai. Versurile melodiei îi aparțin lui Dragoș Gărdescu (Puya), iar compoziția este o colaborare a solistului de rap cu Mihai Alexandru.

Nelu Dumitrescu anunțând piesele vechi selectate cu ajutorul fanilor pentru discul aniversar

Nelu Dumitrescu anunțând piesele vechi selectate cu ajutorul fanilor pentru discul aniversar

Albumul pe care Iris îl lansează în parteneriat cu Mihai Alexandru cu ocazia acestui concert aniversar va include, după cum ne anunțaseră, șapte compoziții noi și șapte hit-uri Iris reînregistrate. Piesele noi au fost scrise în colaborare cu Narcisa Suciu (aflată acum în Finlanda), iar cele vechi au fost votate de fani pe site-ul oficial al trupei. Cele mai îndrăgite piese Iris au reieșit următoarele:

  • Somn Bizar
  • Floare de Iris
  • Trenul fără naș
  • Pe ape
  • Baby
  • Noaptea
  • Strada ta

Bilete

Biletele pentru concertul aniversar Iris 35 de ani vor fi puse în vânzare chiar de astăzi (12 aprilie). Prețul lor variază în funcție de localizarea pe stadion. Cele mai ieftine sunt 50 de lei, urmate fiind de cele de 75 de lei, 100 de lei, lista încheindu-se cu locurile de la loja oficială al căror preț este de 150 de lei.

Conferinta de presa IRIS - aniversare 35 de ani

Conferinta de presa IRIS - aniversare 35 de ani

Conform datelor pe care le avem până acum, aniversarea Iris ce va avea loc în data 22 aprilie marchează primul concert de pe Arena Națională. Acest lucru ar putea implica vești proaste pentru fanii Linkin Park, trupă al cărei concert ar fi fost programat pentru 15 iunie conform ultimelor zvonuri, tot pe Arena Națională. Totuşi, pe stadion îi vom vedea pe Lady Gaga și pe Red Hot Chilli Peppers în luna august, vara aceasta este plină de concerte!

 

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending