Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert horror jazz - Bohren & der club of Gore!

Publicat

pe

Concert Bohren & der club of Gore
Concert Bohren & der club of Gore

Cea mai cunoscută trupă de horror jazz din lume, Bohren & der Club of Gore va concerta la București, în The Silver Church pe 12 mai, începând cu ora 20.00. În deschidere va cânta grupul Discordless.

Trupa a fost înființată în 1988 de către 4 muzicieni, Thorsten Benning (percuție), Robin Rodenberg (bass), Morten Gass (chitară/pian) și Reiner Henseleit (chitară). Titulatura de ”Bohren” apare în 1992 și marchează ideea creeri unui sunet unic. În 1993 numele se transformă în ”Bohren & der Club of Gore” și înregistrează albumul de debut, "Luder, Samba und Tavernen".

Concert Bohren & der club of Gore

Trupa se bucură de success și continuă să lanseze materiale noi ce îmbină sunetele de slow jazz cu cele ale chitărilor de doom. În 1996 chitaristul Reiner Henseleit părăsește grupul. Acesta este înlocuit un an mai târziu de Christoph Clöser, care împreunp cu formația lansează în 2000 albumul "Sunset Mission".

Ultimul disc al trupei, ”Beileid” a apărut în aprilie anul trecut și include un cover după piesa ”Catch my heart” a grupului Warlock.

Prețul unui bilet este de 50 de lei. Numărul biletelor este limitat.

Acestea se găsesc în rețele Eventim, My Ticket și Biletoo, în magazinele Germanos, Orange, Vodafon, Domo, Flanco, librăriile Humanitas, librăriile Adevărul, Diverta, Unirea, Muzica, librăria Eminescu și online pe eventim.ro, biletoo.ro și myticket.ro

Bohren & der Club of Gore – Midnight Walker

Discordless – 4.0142 Days

Trending