Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Changing Skins prezintă un nou clip – VEZI VIDEO

Changing Skins

Changing Skins

Changing Skins a lansat un nou videoclip incitant, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Deeper And Deeper” și este filmat alb-negru.

Changing Skins

Changing Skins │ FOTO: www.facebook.com

Changing Skins se pregătește să concerteze la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition, ce va avea loc pe 13 mai la Arenele Romane, București.

Trupa, formată din Horațiu (voce), Ștefan (chitară), Raluca (tobe) și Adi (bas), abordează o combinație de sounduri electro cu rock alternativ și pop. În prezent, Changing Skins ocupă locul 2 în Top Show Radio Guerrilla. În plus, zilele acestea, una dintre cele mai mari reviste britanice de muzică NME. COM a postat pe site-ul ei înregistrarea piesei ”Baby” pe care formația a interpretat-o în finala națională din 2011 a competiției Global Battle Of Bands.

Changing Skins - ”Deeper and Deeper” (clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Timpuri Noi va lansa un nou album - VIDEO

Formaţia Timpuri Noi va lansa albumul Deschide-ţi mintea în cadrul unui concert ce va avea loc pe 10 mai în...

Închide