Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

"Blood On The Tracks" al lui Bob Dylan va fi ecranizat

Publicat

pe

Bob Dylan - Blood On The Tracks
Bob Dylan - Blood On The Tracks

Unul dintre cele mai cunoscute albume ale lui Bob Dylan, ”Blood On The Tracks” lansat în 1975 va fi transpus pe peliculă. Drepturile de autor pentru LP au fost cumpărate de o compania braziliană RT Features care vrea să realizeze un film după album.

Bob Dylan

Bob Dylan │ FOTO: www.facebook.com

Potrivit AFP, directorul executiv al firmei, Rodrigo Teixeira a declarat că admiră extrem de mult albumul lui Bob Dylan și îl consideră drept unul dintre cele mai bune albume din istoria muzicii.

”Scopul nostru este de a găsi un regizor care să poată crea o poveste cu personaje și un mediu care să preia emoțiile pe care albumul le-a transmis fanilor.”

Bob Dylan - Blood On The Tracks

Bob Dylan - Blood On The Tracks

Mulți sunt de părere că în ”Blood On The Tracks”, Dylan vorbește despre eșecul căsniciei cu Sara. Pe de altă parte, artistul a susținut în repetate rânduri că materialul nu este o autobiografie și că piesele sunt inspirate de nuvelele lui Anton Chekhov. Cel de-al 15 album al artistului rămâne unul dintre cele mai de succes materiale din toate timpurile. Discul poate fi cumpărat online.

David Hidalgo a dezvăluit luna trecută că Dylan înregistrează un nou album, în studioul cântărețului Jackson Browne din Los Angeles. – MAI MULT

 

Comentează

Trending