Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Axl Rose multumeste fanilor pentru sustinere dupa incidentul Hall of Fame

Publicat

pe

Axl Rose
Axl Rose │ FOTO: www.facebook.com

Axl Rose a decis să publice pe site-urile de socializare o scrisoare în care le mulțumește fanilor pentru suportul pe care l-au arătat când acesta a decis să nu participe la ceremonia de introducere în Hall of Fame a trupei Guns N’ Roses.

Axl Rose

Axl Rose │ FOTO: www.facebook.com

Deși fanii prezenți la eveniment au huiduit absența artistului, reacțiile primite de acesta ulterior au fost încurajatoare.

Axl Rose, huiduit în absență la Rock And Roll Hall Of Fame

Artistul a mărturisit că se aștepta la o reacție negativă din partea publicului și a rămas surprins de înțelegerea arătată de fani, alți artiști și chiar unii jurnaliști. Axl Rose a precizat în scrisoare că Hall of Fame este încă un mister pentru el deoarece nu îi este clar cum și de unde își procură veniturile, cine alege membrii juriului sau pe ce bază juriul decide ce artiști din întreaga lume au avut o contribuție muzicală atât de semnificativă pentru a fi adăugați în Hall of Fame.

Guns N' Roses

Guns N' Roses │ FOTO: www.facebook.com

De asemenea, artistul și-a prezentat scuzele față de orașul Cleveland, Ohio, unde a avut loc ceremonia și a precizat că mereu îi face plăcere să concerteze acolo.

În încheiere, Axl Rose a ținut să menționeze că nu este un comunicat de presă ci o scrisoare dedicată fanilor pe care a vrut să o publice pe site-ul oficial al trupei, pe pagina de Facebook și pe contul său personal de Twitter.

Axl Rose va reveni la București alături de Guns N’ Roses în această vară, în cadrul festivalului Rock The City 2012.

Trending