Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Axl Rose, huiduit în absență la Rock And Roll Hall Of Fame

Guns N' Roses și Red Hot Chili Peppers - două trupe ce vor concerta în această vară în România au fost primite sâmbătă, 14 aprilie, în Rock And Roll Hall... Continuare »
Axl Rose - Guns N Roses

Axl Rose - Guns N Roses

Guns N' Roses și Red Hot Chili Peppers - două trupe ce vor concerta în această vară în România au fost primite sâmbătă, 14 aprilie, în Rock And Roll Hall Of Fame. Alături de acestea, au mai intrat în celebra galerie: The Faces, Beastie Boys, cântărețul Donovan, The Crickets, trupa lui Buddy Holly, Laura Nyro, The Midnighters, The Comets, The Blue Caps și The Miracles cu Smokey Robinson.

Ceremonia organizată în Cleveland (Ohio) nu a fost lipsită de incidente. Trupa Guns N' Roses a fost inclusă în galeria de onoare în absența solistului Axl Rose, cel care a păstrat drepturile asupra numelui după despărțire. Acesta declarase anterior că nu vrea să apară undeva unde nu este dorit și respectat. Decizia lui a nemulțumit fanii care doreau să urmărească formația în componența inițială. Axl susținuse că show-ul de revenire programat din Cleveland a fost exclusiv ideea celor de la Rock And Roll Hall Of Fame.

Axl Rose - Guns N Roses

Axl Rose - Guns N Roses

Solistul le ceruse expres într-o scrisoare publică să nu fie inclus în galerie în absența sa și mai mult, le solicitase ca numele său să nu fie legat sub nicio formă de introducerea trupei Guns N' Roses. Axl și noul line-up al trupei va concerta la București în cadrul festivalului Rock The City 2012.

Totuși, cu ocazia evenimentului din Cleveland, Billie Joe Armstrong de la Green Day i-a întrebat cei 6000 de spectatori cine lipsește, iar sala a huiduit. În calitate de prezentator, Armstrong a povestit despre cum a descoperit Guns la MTV și a considerat albumul "Appetite For Destruction" drept cel mai bun debut din istoria rock and roll.

Slash salutand introducerea Guns N'Roses in Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012

Slash salutand introducerea Guns N'Roses in Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012 (Foto: rockhall.com)

Liderul Green Day a mai adăugat referindu-se la Axl că este unul dintre cei mai buni soliști care au atins vreodată un microfon. Chitaristul Slash, basistul Duff McKagan și toboșarul Steve Adler au cântat împreună după aproape 20 de ani trei melodii. Cei trei alături de Matt Sorum au urcat pe scenă în numele Guns N' Roses.

În prezent, între Slash și Axl Rose nu există nicio formă de comunicare, chitaristul declarând că Rose îl urăște. Slash va lansa luna viitoare albumul Apocalyptic Love, de pe care puteți asculta deja melodia You’re A Lie.

Printre absenții galei Rock And Roll Hall Of Fame s-au mai numărat Adam Yauch de la Beastie Boys (acesta fiind bolnav de cancer) și Rod Stewart, care nu a putut fi prezent alături de Faces/Small Faces din cauza răcelii. Solistul era deja inclus în Rock And Roll Hall Of Fame în calitate de artist solo.

Citește mai multe despre Guns N' RosesSlash
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii concursului "Dă muzica mai tare"

Concursul nostru cu boxe X-mini oferite de Fungadgets.ro și-a desemnat câștigătorii. Primii trei autori InfoMusic votați de către membrii clubului...

Închide