Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Avatar și H8 vor cânta în deschidere pentru Slayer

Trupele Avatar și H8 vor cânta în deschiderea concertului Slayer, programat la Arenele Romane din București. Evenimentul va fi organizat de Emagic, care pe 4 iunie va satisface poftele rockerilor cu  thrash metal și bere Ciuc Premium.

Trupa Avatar

Trupa Avatar

Avatar este una dintre cele mai vechi și constante prezențe pe scena metal din România, activând din 1996. Trupa s-a reinventat ca indentitate cu scopul de a „livra iubitorilor acestui gen muzical un produs care se ridică la standardele est-europene” după cum declară membrii săi. „The Alchemist” (1999) a fost primul album semnat Avatar și a primit recenzii pozitive inclusiv în Germania, Serbia, Cehia, Italia, Franta și SUA. Trupa a cântat de-a lungul carierei în concerte alături de nume precum Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory. În 2002 Avatar a fost co-headliner la festivalul Hellhammer din Serbia, iar un an mai târziu a cântat alături de Pungent Stench în cadrul festivalului Spring Metal din Salzburg. Componența actuală a trupei Avatar îi reunește pe Dan Scurtu (chitară), Cătălin Brînzan (bass), Marian Călin (tobe), Cătălin Diaconu (chitară) și Marius Popeangă (voce). Este formula în care se vor prezenta și pe 4 iunie la Arenele Romane.

H8 cântă hardcore-metal-crossover începând din 1995. Trupa vine din Ploiești, având la activ numeroase concerte în țară și în străinătate. A colaborat cu mai mulți artiști underground din România și a împărțit scena cu Sick Of It AllFirst BloodTerrorDeath Before Dishonor sau Take Offense.

Trupa H8

Trupa H8

În anul 2006, H8 a lansat albumul "Nimic nou", urmat trei ani mai târziu de materialul "Printre voi". În prezent, H8 lucrează la cel de al treilea album ce va purta titlul "O viață de hârtie".

Biletele pentru concertul Slayer sunt disponibile atât pe MyTicket.ro, la două categorii de preț: 80 de lei și 120 de lei pentru Golden Circle, precum și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și rețelele afiliate MyTicket.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AvatarSlayer
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna lansează un nou clip – VEZI VIDEO +FOTO

Rihanna a început numărătoarea inversă până la lansarea noului videoclip, ”Where Have You Been”. Artista a postat o serie până...

Închide