Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noul single Iris feat Puya - AUDIO

Noul single Iris, ”O lume doar a lor”, realizat în colaborare cu Puya a avut premiera pe Europa FM, iar mai jos puteți asculta piesa. Single-ul se va bucura și de... Continuare »
Iris

Noul single Iris, ”O lume doar a lor”, realizat în colaborare cu Puya a avut premiera pe Europa FM, iar mai jos puteți asculta piesa. Single-ul se va bucura și de un videoclip în curând.

Iris

Iris (Foto: www.facebook.com)

Într-un interviu pentru InfoMusic, Cristi Minculescu, vocea trupei Iris, a mărturisit că au ales să facă un featuring cu Puya deoarece este o persoană sufletistă, pasionată și un artist care și-a demonstrat talentul în aria sa de muzică.

Cristi Minculescu vorbește despre IRIS 35 de ani – VIDEO INTERVIU

Single-ul este primul extras de pe noul album al formației, ce va fi lansat în cadrul Concertului Aniversar de 35 de ani, ce are loc pe 22 iunie la Piața Constituției.

Concert aniversar Iris de 35 de ani la Piața Constituției – DETALII

Puya

Puya (Foto: www.facebook.com)

Noul material al grupului a fost produs de Mihai Alexandru, care a dezvăluit pentru InfoMusic că este extrem de fericit că ”s-a întors” în Iris.

Mihai Alexandru a revenit la Iris – VIDEO INTERVIU

Iris feat Puya - ”O lume doar a lor”

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se pun in vanzare biletele pentru Concertul Lady Gaga!

Începând de vineri, 27 aprilie se pun în vânzare biletele pentru concertul Lady Gaga de la București. Spectacolul se desfășoară...

Închide