Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Ascultă duetul Florence And The Machine și Queens Of The Stone Age - AUDIO

Florence And The Machine - MTV Unplugged

Florence And The Machine - MTV Unplugged

Florence And The Machine a postat pe online duetul pe care l-a realizat cu solistul de Queens Of The Stone Age, Josh Homme.

Florence And The Machine

Florence And The Machine │ FOTO: www.facebook.com

Cei doi au interpretat piesa ”Jackson” compusă de Jerry Leiber și Billy Edd Wheeler, mai jos o puteți asculta.

Melodia este extrasă de pe noul album live, înregistrat când Florence And The Machine a concertat la MTV Unplugged. Spectacolul a avut loc în decembrie anul trecut, în New York. Florence a fost acompaniată pe scenă de un cor de gospel și a avut o serie de invitați speciali. În plus, în public s-au aflat mai mulți artiști, precum Kanye West și Q-Tip.

Materialul, ce va fi lansat pe 9 aprilie, este alcătuit din 11 piese, printre care se numără un cover după Otis Redding și cele mai cunoscute hit-uri Florence And The Machine.

Florence And The Machine - MTV Unplugged

Listă piese ”MTV Unplugged”

'Only If For A Night'
'Drumming Song'
'Cosmic Love'
'Breaking Down'
'Never Let Me Go'
'Try A Little Tenderness'
'No Light No Light'
'Jackson'
'What The Water Gave Me'
'Dog Days Are Over'
'Shake It Out'

 

Florence And The Machine & Josh Homme (Queens Of The Stone Age) – ”Jackson”

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash: ”Axl Rose mă urăște”

Slash, ex-Guns N’ Roses, a vorbit despre relația sa cu Axl Rose și a mărturisit că este convins că Rose...

Închide