Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Ascultă „Burn It Down”, primul single Linkin Park de pe noul album - AUDIO

Fanii Linkin Park din România primesc o nouă veste bună după cea a concertului confirmat pe 6 iunie la Romexpo. Trupa a lansat online „Burn It Down” - primul single... Continuare »
Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Fanii Linkin Park din România primesc o nouă veste bună după cea a concertului confirmat pe 6 iunie la Romexpo. Trupa a lansat online „Burn It Down” - primul single extras de pe noul album ce va fi promovat prin turneul mondial ce cuprinde și Bucureștiul.

Vezi prețurile biletelor la concertul Linkin Park de la București

Chester Bennington, solistul Linkin Park în timpul turneului european A THOUSAND SUNS 2010

Chester Bennington, solistul Linkin Park în timpul turneului european A THOUSAND SUNS 2010 (Foto: www.facebook.com)

Cel de-al cincilea album de studio Linkin Park se numește „Living Things” și vine după o pauză de doi ani. Acesta va fi lansat pe 25 iunie în Marea Britanie și o zi mai târziu peste ocean. Solistul Chester Bennington a descris recent discul:

"O să fie ceva mult mai familiar oamenilor decât a fost A Thousand Suns. Am încorporat mult sunet de chitară, refrenuri grandioase, dar şi câteva elemente electronice grele. Vom încerca să venim cu un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal."

Chester Bennington a mai dezvăluit că, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale.

"Am scris mult despre relaţii. Nu suntem o trupă politică, ci avem o puternică orientare socială."

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Burn It Down” poate fi ascultat la sfârșitul acestui articol și poate fi descărcat de cei care precomandă albumul de pe site-ul oficial livingthings.linkinpark.com. Cumpărătorii vor primi și un abonament pe baza căruia vor avea acces în fiecare lună la câte o nouă piesă remixată. Lista melodiilor de pe „Living Things” este următoarea:

 1. LOST IN THE ECHO
 2. IN MY REMAINS
 3. BURN IT DOWN
 4. LIES GREED MISERY
 5. I'LL BE GONE
 6. CASTLE OF GLASS
 7. VICTIMIZED
 8. ROADS UNTRAVELED
 9. SKIN TO BONE
 10. UNTIL IT BREAKS
 11. TINFOIL
 12. POWERLESS

Linkin Park - Burn It Down

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Linkin Park
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Axl Rose, huiduit în absență la Rock And Roll Hall Of Fame

Guns N' Roses și Red Hot Chili Peppers - două trupe ce vor concerta în această vară în România au...

Închide