Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ascultă „Burn It Down”, primul single Linkin Park de pe noul album - AUDIO

Publicat

pe

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS
Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Fanii Linkin Park din România primesc o nouă veste bună după cea a concertului confirmat pe 6 iunie la Romexpo. Trupa a lansat online „Burn It Down” - primul single extras de pe noul album ce va fi promovat prin turneul mondial ce cuprinde și Bucureștiul.

Vezi prețurile biletelor la concertul Linkin Park de la București

Chester Bennington, solistul Linkin Park în timpul turneului european A THOUSAND SUNS 2010

Chester Bennington, solistul Linkin Park în timpul turneului european A THOUSAND SUNS 2010 │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al cincilea album de studio Linkin Park se numește „Living Things” și vine după o pauză de doi ani. Acesta va fi lansat pe 25 iunie în Marea Britanie și o zi mai târziu peste ocean. Solistul Chester Bennington a descris recent discul:

"O să fie ceva mult mai familiar oamenilor decât a fost A Thousand Suns. Am încorporat mult sunet de chitară, refrenuri grandioase, dar şi câteva elemente electronice grele. Vom încerca să venim cu un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal."

Chester Bennington a mai dezvăluit că, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale.

"Am scris mult despre relaţii. Nu suntem o trupă politică, ci avem o puternică orientare socială."

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Coperta LINKIN PARK - LIVING THINGS

Burn It Down” poate fi ascultat la sfârșitul acestui articol și poate fi descărcat de cei care precomandă albumul de pe site-ul oficial livingthings.linkinpark.com. Cumpărătorii vor primi și un abonament pe baza căruia vor avea acces în fiecare lună la câte o nouă piesă remixată. Lista melodiilor de pe „Living Things” este următoarea:

 1. LOST IN THE ECHO
 2. IN MY REMAINS
 3. BURN IT DOWN
 4. LIES GREED MISERY
 5. I'LL BE GONE
 6. CASTLE OF GLASS
 7. VICTIMIZED
 8. ROADS UNTRAVELED
 9. SKIN TO BONE
 10. UNTIL IT BREAKS
 11. TINFOIL
 12. POWERLESS

Linkin Park - Burn It Down

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Linkin-Park concerteaza in Romania
Concerte miercuri, 6 iunie 2012

Linkin Park

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
3 comentarii

Muzică nouă

Revine Linkin Park? Formaţia a postat un teaser cu aluzie la piesa "Numb"

Linkin Park a rămas în mare inactivă de la moartea lui Chester Bennington în 2017. Trupa dă semne de revenire, după ce tocmai a lansat o numărătoare inversă misterioasă pe site-ul său, alături de aluzii la muzica de la început de mileniu.

Publicat

pe

Linkin Park Numb 2023
Linkin Park Numb 2023 │ FOTO: Linkin Park

Cine intră chiar acum pe site-ul linkinpark.com o să găsească o fereastră veche în stilul Windows-urilor old school, care ne invită să descărcăm... ceea ce pare a fi un malware. Ni se promite o "copie gratuită de LinkingPark-numb.exe". Sună a virus şi ar fi un throwback pentru vremea când lumea pirata piese şi din greşeală lua şi viruşi în loc să ia MP3-urile clasice.

Dacă apeşi "decline" apar şi mai multe ferestre pop-up. Dacă eşti de acord să descarci fişierul, atunci eşti dus la o fereastră cu o numărătoare inversă, care va ajunge la zero pe 1 februarie 2023, la ora 20:00 GMT. Site-ul afişează şi un mesaj "DETECTED_MEMORY_CORRUPTION_LiNkiNgPaRk-nUmB.exe". E vorba evident despre mega hitul "Numb" single extras de pe al doilea album Linkin Park, "Meteora". Apărea în 2003 şi aniversează 20 de ani acum.

E şi un tribut laun meme din "Simpsons", care a devenit viral la final de ani 2010, făcând aluzie la platforma de torrente Limewire. Era plină la început de ani 2000 cu viruşi deghizaţi ca piese MP3. În acest moment şi contul de Twitter Linkin Park şi cel al solistului Mike Shinoda redirecţionează fanii spre site. Fanii speculează că Linkin Park ar putea lansa o ediţie aniversară şi extinsă de "Meteora", eventual şi piese nemaiauzite până acum.

În 2020 trupa a re-lansat albumul de debut "Hybrid Theory" în multiple formaturi, incluzând şi câteva piese demo şi B-Sides nemaiauzite. Apoi în mai 2022 am avut parte de o ediţie nouă, deluxe a albumului din 2007 "Minutes to Midnight". Oficial Linkin Park e în pauză din 2017, când solistul Chester Bennington s-a sinucis.

În ultimul an a promis totuşi că va comunica cu fanii mai des pentru a lua o decizie cu privire la viitorul grupului.

Formaţia Linkin Park a luat naştere ca Xero în 1996, până în 1999 când se redenunea Hybrid Theory. În 2000 şi-a schimbat numele în cel final, Linkin Park.

Citește în continuare

Trending