Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă Alien Days, cea mai nouă piesă MGMT

Trupa MGMT a cântat în premieră pe 30 martie o piesă nouă în cadrul unui concert din turneul din America de Sud. Melodia se numeşte Alien Days şi poate fi... Continuare »
MGMT

Trupa MGMT a cântat în premieră pe 30 martie o piesă nouă în cadrul unui concert din turneul din America de Sud. Melodia se numeşte Alien Days şi poate fi ascultată mai jos.

MGMT
În prezent grupul se ocupă de înregistrarea albumului "MGMT", alături de producătorul Dave Fridmann în studiourile Tarbox Road din Florida.

Într-un interviu acordat revistei Intercourse, solistul Andrew VanWyngarden a declarat că până acum a scris cinci piese pentru noul album, follow-up-ul lui Congratulations lansat în 2010.

Congratulations a însemnat un pas înapoi în cariera trupei italiene, ce şi-a câştigat popularitatea datorită pieselor Time To Pretend şi Kids extrase de pe albumul de debut Oracular Spectacular (2008).

Vorbind despre acest lucru, VanWyngarden a spus:

"Ar fi greşit să afirm că nu ne-am dorit să fim printre trupele mainstream, însă am început să realizăm că oamenii ne privesc ca pe un grup de electro-pop-dance, ceea ce noi chiar nu suntem."

Rămâne astfel de văzut dacă discul MGMT va readuce formaţiei popularitatea obținută cu Oracular Spectacular.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arctic Monkeys vrea să înregistreze un nou album

Bateristul de la Arctic Monkeys, Matt Helders a vorbit despre planurile de viitor ale formației și a dezvăluit că vor...

Închide