Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Artiști la arest!

Artiștii fac uneori adevărate nebunii, din cauza cărora ajung uneori în închisoare. Vă prezentăm unele dintre cele mai amuzante și ridicole situații în care muzicienii au fost arestați.

Primul este David Bowie, care în 1976 a fost arestat împreună cu Iggy Pop și alți prieteni pentru posesie de marijuana. Incidentul s-a petrecut după ce artiștii au fost la un concert în New York, iar Bowie a petrecut atunci doar câteva ore în închisoarea Monroe County.

În decembrie 1967 The Doors a concertat la New Haven. Jim Morrison se afla în dușurile din backstage și încerca să se cupleze cu o fană. Cei doi au fost văzuți de un polițist care le-a spus să plece deoarece nu l-a recunoscut pe Morrison. Supărat, artistul a opus rezistență, iar polițiștul l-a lovit cu bastonul.

În timpul concertului, Morrison a început să povestească incidentul pe scenă într-un mod ironic. Poliția prezentă s-a enervat, a oprit concertul și l-a arestat pe Morrison.

Steven Tyler a început să consume droguri încă din adolescență. Astfel, înainte de fi în Aerosmith, Tyler a fost arestat pentru posesie de marijuana. Încidentul s-a petrecut în New York, în 1967, când artistul avea doar 18 ani.

Frank Sinatra a fost acuzat de seducție și adulter în 1938. Artistul a fost arestat pentru că a convins o femeie să se culce cu el mințind că o ia de soție. Acuzațiile au fost mai târziu retrase întrucât s-a descoperit că femeia respectivă era deja măritată.

Jimi Hendrix a fost arestat pe Aeroportul Internațional din Toronto pentru posesie de hașiș, în 1969. Artistul a fost inventiv și a susținut că un fan nebun i-a plasat drogurile în geantă. Autoritățiile chiar l-au crezut și Hendrix a fost achitat de toate acuzațiile.

James Brown a vizitat de numeroase ori secțiile de poliție. Artistul a fost acuzat de la posesie de droguri până la posesie de arme albe. O dată, Brown a fost urmărit de vreo 10-14 mașini de poliție. Artistul a condus cu peste 130 de km/oră și a traversat două state. Brown nu s-a predat până când cauciucurile i-au fost împușcate.

Johnny Cash a fost și el arestat pentru posesie de droguri. În 1965, artistul a fost prins de US Costoms în El Paso. Cash avea ascunse în carcasa chitării sute de pastile.

Acuzațiile de droguri nu l-au ocolit nici pe Willie Nelson. În timpul unui turneu în Texas, poliția a descoperit în autobuzul artistului aproape 200 de grame de marijuana. Încidentul a avut loc în 2010, iar Nelson a pledat vinovat.

Janis Joplin a susținut un concert în Florida în 1959, care s-a terminat la secția de poliție. Artista a fost arestată deoarece a țipat obscenități la polițiștii prezenți la eveniment. Joplin a scăpat de acuzații deoarece s-a dovedit că artista pur și simplu își exersa discursul.

Nu putem să vorbim despre artiștii care sunt arestați și să nu-l menționăm și pe Peter Doherty (The Libertinese, Babyshambles) care, pâna la vârsta de 33 de ani are un record de 21 de arestări. Acesta a fost acuzat de posesie de droguri, șantaj, furt, condus fără permis, atac și condus sub influența alcoolului.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sepultura și Biohazard concertează la Rock Evolution Festival 2012

Festivalul Rock Evolution va avea loc în perioada 13-15 iulie în cadrul Tancodromului din Oradea. Head-linerii acestei ediţii sunt Sepultura, Unearth...

Închide