Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Arnesen Blues Band va concerta la EUROPAfest 2012

Publicat

pe

Arnesen Blues Band concerteaza la Bucuresti
Arnesen Blues Band concerteaza la Bucuresti

Arnesen Blues Band, una dintre cele mai populare trupe de blues din Europa, va concerta pe 6 mai la Teatrul Odeon, în cadrul EUROPAfest 2012 desfăşurat la Bucureşti.

Arnesen Blues Band concerteaza la Bucuresti
Sub sloganul «It’s all about live quality music!» în perioada 4-19 mai vor concerta la Bucureşti 300 de muzicieni din 45 ţări.

Muzica celor de la Arnesen Blues Band se mişcă pe o paletă largă între "Stormy Monday" şi sunetele puternice de rock. Cu solişti de înaltă clasă şi cu o lejeritate de mişcare între ritmuri variate, Arnesen Blues Band prezintă un repertoriu bogat, dar rămâne în esenţă o trupă de blues, după cum singuri declară: „variation within strict limits”. Fiecare concert al lor este o provocare şi în acelaşi timp aduce multă voie bună pentru că, atunci când sunt pe scenă, cei patru muzicieni se simt foarte bine împreună cu publicul din faţa lor.

Thomas Arnesen, liderul trupei, spune despre sine şi despre colegii săi că sunt foarte stricţi şi organizaţi în studio, însă când urcă pe scenă, se dezlănțuie sub impulsul momentului. În acele clipe, preferă să cânte piese puternice, care ridică inevitabil spectatorii de pe scaune şi îi determină să cânte la unison cu ritmurile instrumentelor.

Biletele la acest eveniment au fost puse în vânzare la Teatrul Odeon.

 

Trending