Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Antwerp Gypsy Ska Orkestra concertează la International Romani Art Festival

Publicat

pe

Antwerp Gypsy Ska Orkestra concerteaza la IRAF
Antwerp Gypsy Ska Orkestra concerteaza la IRAF

Antwerp Gypsy Ska Orkestra va concerta pe 9 iunie la International Romani Art Festival (IRAF). Festivalul se va desfășura în perioada 7 - 10 iunie la București și va aduce in fața publicului 80 de artiști din 11 țări. Până acum pe afișul evenimentului și-a mai trecut numele și Lulo Reinhardt, strănepotul figurii legendare a jazzului, Django Reinhardt.

Antwerp Gypsy Ska Orkestra concerteaza la IRAF

Antwerp Gypsy Ska Orkestra vine să zguduie scena IRAF cu un program fresh, care promovează albumul I lumia Mo Kher (Lumea este casa mea) produs de Michael Zimmerling, nume sonor al industriei muzicale datorită colaborărilor cu Madness sau Depeche Mode.

Orkestra este formată din 7 muzicieni din colțuri diferite ale lumii, fiecare cu un background muzical diferit. Se poate spune că această trupă are tot ce îi trebuie: un solist carismatic, o energie incredibilă pe scenă, o varietate de ritmuri și stiluri ce forțează limitele obișnuite ale muzicii ska, capacitatea de improvizație a unor jazzmeni și, cel mai important, un sound propriu atât de bogat și natural încât oricine îi ascultă nu se poată abține să nu se întrebe: ”Cum de nu i-a venit nimănui ideea asta înainte?”

Recunoscut şi premiat la nivel internaţional, IRAF aduce în cele 4 zile ale sale peste 30 de activităţi, reunind în programul său reprezentaţii artistice şi de meşteşug din toate genurile şi formele de la muzică, dans, teatru, film, fotografie, modă, lansări de carte, până la prestaţii stradale, târguri de meşteşugari şi activităţi pentru persoanele private de libertate, la acestea adăugându-se numeroase acţiuni de informare şi implicare socială (dezbateri, mese rotunde, workshopuri) şi activităţi dedicate copiilor. Totul într-un mediu multicultural, dinamic şi surprinzător, care urmează să aducă în faţa publicului lucrări, reprezentaţii, iniţiative şi oameni de valoare din 11 ţări.

Mesajul Antwerp Gypsy Ska Orkestra pentru România

Comentează

Trending